Lifestyle

A tanulás a titka annak, hogy mindig versenyben maradjunk

Ma már ritka az a terület, ahol képesek vagyunk folyamatosan lépést tartani a kihívásokkal anélkül, hogy ez azt igényelné tőlünk, hogy kvázi újra és újra az iskolapadba üljünk.

Ez azonban azt is jelenti egyben, hogy versenyképesek maradunk, és persze abszolút előnyhöz jutunk azokkal szemben, akik nem élnek az élethosszig tartó tanulás lehetőségével.

Tanulj tinó?

A StudioFlash géllakk minitanfolyama mellett számos egyéb opció is vár ránk, ha műkörmösként határoztuk el magunkat a folytonos fejlesztés, illetve fejlődés mellett. Ilyen többek között a méltán népszerű reszelésmentes technika is.

No File vagy ZeroFile?

Mindkét elnevezést a reszelésmentes módszer szinonimájaként alkalmazzák. Ez egy nagyszerű lehetőség, bizony még akkor is, ha ódzkodunk tőle, mert – bár nem szívesen reszelünk – a reszelést tekintjük a szép és tartós kivitel biztosítékának.

Ezzel a technikával kizárólag a szabadszéleknél fordulhat elő, hogy előbukkan az eszköztárunkból a reszelő.

Miért remek ez a módszer?

Már említettük, hogy elkerülhető általa a reszelés procedúrája, ami önmagában is hatalmas előnynek számít. A másik, hogy jöhet nyugodtan a gépi manikűr is, amit szintén a körmök felszínének reszelése nélkül tudunk kivitelezni.

A vendégeink is hálásak lesznek érte, hiszen gyorsabban és kevesebb kellemetlenség mellett dolgozhatunk. Ráadásul a sérüléseknek, valamint az irritált felszínnek is egyszer és mindenkorra búcsút inthetünk.

Többféle megoldás is elképzelhető

Az egyik lehetőség, ha dual tipekkel dolgozunk. Ebben az esetben kiemelt gondot kell fordítani a megfelelő, ideális méret kiválasztására. Az anyag gyakorlatilag ezekre fog kerülni, s így visszük fel a saját körömlemezre is. Ha elkészültünk, a tip könnyedén eltávolítható.

Elkerülhetjük az olyan gyakori vendégpanaszokat, mint a fájdalom vagy az érzékeny reakciók. Ez a megoldás ugyanis megfelel az extrém igényeknek is. Persze hátrány is akadhat, ahogy az az esetek nagy százalékában lenni szokott, azaz nem szeretnénk olvasóinkat becsapva, egyedül üdvözítő módszerként tálalni ezt az opciót.

Például szakemberként egyáltalában nincs arra garancia, hogy egyáltalán nem kell majd reszelnünk, csak ez esetben maguknak a tipeknek a formára igazítása lesz majd az elengedhetetlen feladat.

Reszelésmentes technika zselékkel?

Bizony, ha szeretnénk, klasszikus zselékkel sem lesz ördöngösség megvalósítani a reszelésmentes körmöket. A technika azonban megkívánja a precíz tájékozódást, ami nélkül bizony jobb bele sem kezdeni a projektbe.

Miért szeretjük a reszelésmentes módszereket?

Azért, hogy kielégíthessük mások igényeit, ismernünk kell mind a probléma nagyságát és milyenségét, mind azt, hogy milyen anyagokra lesz majd szükségünk a munkánk során.

Azonban a reszelésmentes technikát választva azonnal bezsebelhetjük a vele járó előnyöket is, mint amilyen a csendes és gyors munka, a vendégek elvárásainak kiszolgálása, valamint a sokkal előnyösebb levegőért és munkakörnyezetért tett erőfeszítéseink.

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Te tudod, pontosan mennyi idő után érdemes lecserélned a párnáidat? Meg fog lepni a válasz!
Lifestyle
Nem könnyű feladat megszabadulni a makacs hasi zsírtól, azonban van egy egyszerű módja annak, hogy felgyorsítsuk a folyamatot és akár néhány nap alatt változást tapasztaljunk.
Sztárok
Tóth Gabi nem tagadta, hogy nagyon nehéz volt Krausz Gábort a helyes irányba terelnie. Előkerült az exe múltja is a beszélgetés során.