Lifestyle

Itt a foci VB, de mit csináljunk mi, nők? Így legyél jófej barátnő, amikor a párod meccset néz, még a haverjainak is büszkélkedik majd veled

Nőként gyakran érezzük, hogy egy 90 perces focimeccset végignézni örökkévalóságnak tűnik, de a szeretett férfiért érdemes kibírni, hidd el, jól fog esni neki, ha kicsit bevonódsz abba, amit ő szeret! És mikor lehetne ez aktuálisabb, mint most, mikor elkezdődött a 2022-es Világbajnokság?!

Európa Bajnokság, Világbajnokság, Nemzetek Ligája. Mi jöhet még??

Ha a te párod is szereti a futballt, akkor bizonyára te is tudod, hogy egész évben mindig van valamilyen bajnokság, amit egyszerűen muszáj nézni. Gondolja ezt a férfi. Sajnos vagy nem sajnos, a foci nem egy időszakos dolog, amit évente egy-két hétig kell kibírni, szóval ideje valahogy alkalmazkodni ehhez a helyzethez. Hozzáteszem, az én párom is imádja a focit, ha éppen nincs valami nagy futball esemény (EB vagy VB), akkor La Ligát, Afrika Kupát és egyéb mérkőzéseket kell nézni számomra ismeretlen csapatok ismeretlen játékosaival. Bevallom, ha Ronaldo van a pályán, én is szívesebben kuporodok a kanapéra megnézni, hogyan bravúrozik a labdával egy két lábon járó istenség, de ez nem mindig van így, szóval néha csak túl kell élni. De hidd el, még az is előfordulhat, hogy elkezded élvezni a focit. Nem olyan unalmas az, mint amilyennek elsőre tűnik!

Bárhogy is, a pasiknak igenis jól esik, ha azt érzik, minket, nőket is érdekel az, ami számukra szenvedély és hidd el, el fogja mesélni a haverjainak, hogy mennyire szuper barátnője van, akivel még meccset is lehet nézni! Összegyűjtöttünk 5 tippet, hogy jófej nő legyél, míg életed szerelme le sem veszi a szemeit a TV képernyőjéről és a labdáról.

Ismerd a szabályokat A játéknak vannak alapvető szabályai, amelyeket ismerned kell, amikor a pasiddal focit nézel. Valószínűleg nem fogja elvárni tőled, hogy futballrajongó legyél, de nem árt, ha legalább a játékmenetet ismered és valahogy megpróbálod megérteni, mi az a les. Néhány kérdést tegyél fel nyugodtan, hogy mi miért történik, de valószínűleg a pasid nem akarja az egész meccs alatt magyarázni a támadás és a védekezés közötti különbséget.
Kattints a további képekért!

Forrás: Allwomenstalk Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Hajunkat parfümözni nem igazán számít újdonságnak. Egyáltalán nem mindegy viszont, hogy milyen összetevőkből áll az adott parfüm, amit hajunkra permetezünk.
Lifestyle
Neked mi az 5 legjellemzőbb tulajdonságod a horoszkópod szerint? Nem biztos, hogy az, amire számítanál!
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.