Lifestyle

Keress rá erre a 3 dologra a Google-ben: Le fog esni az állad attól, amit látsz

A Google által tárolt információk mennyisége minden kétséget kizáróan elképesztő, és talán ez az egyik oka annak, hogy ennyire kötődünk ehhez a keresőmotorhoz. Azt azonban sokan nem tudják, hogy a fejlesztők "easter egg"-eket, azaz kis meglepetéseket rejtettek el benne.

Ettől le fog esni az állad!

Most mutatunk neked hármat a Google csodás, vicces, mókás, szórakoztató és egyedi kis rejtett meglepetései közül, és ha tetszik, még az is lehet, hogy folytatjuk ezt a sorozatot és szép lassan megmutatjuk mindet. Ne feledd, hogy ha azt szeretnéd, hogy mindegyik működjön, akkor érdemes lesz a Google Chrome böngésző legújabb verzióját használni. Kattints a galériára!

A válasz az életre, az univerzumra és mindenre Ez tényleg az egyik legkirályabb Google keresős "easter egg", különösen azoknak, akik olvasták Douglas Adams Galaxis útikalauz stopposoknak című könyvét. A könyvében azt írja, hogy "a válasz az élet, az univerzum és minden végső kérdésére a 42". Rengeteg rajongó próbálta megfejteni, hogy mi lehet a szám titkos jelentése, de maga Douglas Adams mondta: "A válasz erre nagyon egyszerű. Ez egy vicc volt. Egy számnak kellett lennie, egy hétköznapi, kicsinyes számnak, és én ezt választottam. A bináris ábrázolások, a 13-as bázis, a tibeti szerzetesek mind-mind teljes képtelenségek. Leültem az íróasztalomra, bámultam a kertbe, és azt gondoltam, hogy a 42 megteszi. Le is gépeltem. Vége a történetnek." Bár a szerző szerint a szám kitalált volt, a Stopposok rajongók milliói mégis több titkos motivációra gondolnak. Írd be a keresőbe, hogy "Answer to Life, the Universe and Everything" és nézd meg, mi történik!
Kattints a további képekért!

Forrás: Cognitiveseo Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Persze az, hogy kinek mi számít jónak az ágyban eltérő lehet, de egy biztos: az alábbi három csillagjegy alapvető tulajdonságai miatt nagyon aktív, ha szeretkezésről van szó. Ha velük összehoz a sors...
Fashion&Beauty
A tavaszi szezon nemcsak a ruhák és kiegészítők terén hoz új trendeket, hanem a smink világában is, most pedig összegyűjtöttük az új szezon legnagyobb trendjeit!
Lifestyle
Köztudott tény, hogy a barátok fontosak a boldogságunkhoz. A közelmúltbeli kutatások azonban azt sugallják, hogy nem kell aggódnunk akkor sem, ha éppenséggel egyetlen ember sincs, akivel...