Lifestyle

Tudtad? Ez történik a testeddel, ha minden reggel citromos vízzel indítod a napot

Cikkünkben eláruljuk, tényleg olyan egészséges-e minden napot egy pohár citromos vízzel indítani, mint amilyennek mondják.

Sokan esküsznek rá

A citromos víz mostanra már egyre népszerűbbé vált, ráadásul nemcsak a hétköznapi emberek, de a sztárok körében is – többek között Beyoncé, Gwyneth Paltrow, és Miranda Kerr is megesküszik arra, hogy nagyon sokat köszönhet ennek az italnak abban, hogy ilyen bomba formában van. Azt bizonyára mindenki tudja, hogy a hírességek újabbnál újabb szépségőrületei nem mindig követendő példák, ám az rendkívül érdekes, mi is történik valójában a testünkkel, ha éhgyomorra minden reggel citromos vizet fogyasztunk. Részletek a galériában!

A citromos víz egyébként egyáltalán nem újkeletű dolog, már több mint ezer éve ismert gyógymód, melyet még a hagyományos indiai gyógyítás során is rendszeresen alkalmaznak.
Kattints a további képekért!

A reggeli hozzájárul az anyagcsere gyors működéséhez, így nem érdemes kihagyni annak, aki fogyni szeretne – ráadásul bizonyos ételek nemcsak finomak és egészségesek, hanem hosszú órákra képesek eltelíteni.

Leadfotó: 123rf
Forrás: healthline.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Bak olyan információkhoz jut, amiket pénzre válthat. Napi horoszkóp!
Sztárok
Annak idején, amikor a pár szerelme még csak kibontakozóban volt egyetemi éveik alatt, bizony más nők is szemet vetettek a trónörökösre, és megpróbálták elcsábítani Vilmost - nos, Katalin ezt már...