A Washingtoni Állami Egyetem által vezetett vizsgálat a közelmúltban rámutatott arra, hogy van egy bizonyos növény, amelyből ha ital készül, elősegítheti a súlycsökkentést és javíthatja az anyagcsere egészségét. Mint ahogyan az a kutatásból kiderült, egy hétig tartó fogyasztása jótékony változásokhoz vezetett az emésztőrendszerben, jobb glükóztoleranciát és fokozott zsíroxidációt eredményezett.
2/6
Fotó: Pinterest
Video Élénk színek, merész minták: Íme a 2025-ös divattrendek
A Washingtoni Állami Egyetem által vezetett vizsgálat a közelmúltban rámutatott arra, hogy van egy bizonyos növény, amelyből ha ital készül, elősegítheti a súlycsökkentést és javíthatja az anyagcsere egészségét. Mint ahogyan az a kutatásból kiderült, egy hétig tartó fogyasztása jótékony változásokhoz vezetett az emésztőrendszerben, jobb glükóztoleranciát és fokozott zsíroxidációt eredményezett.