Lifestyle

Bárki részt vehet rajta:Október 13-án újra ingyenes Fitbalance az Arénában

A belépéshez azonban előzetes regisztráció szükséges.

Őszi Fitbalance

Papp László Budapest Sportarénában eddig már több mint 200 000 embert megmozgató Fitbalance ezúttal is színes programokkal, sportág bemutatókkal, a nagysikerű női zónával és változatos gasztro-kínálattal várja vendégeit. A legnépszerűbb helyszínen, a nagyszínpadon egymást váltják a sztáredzők, mások mellett Rubint Réka, Schobert Norbert és Tatarek Rezső, akik alaposan megizzasztják majd a tömeget. A színpad házigazdája a népszerű sportriporter, Szujó Zoltán lesz, aki lelkesen készül a feladatra. "Végzett kosárlabda edzőként nagyon fontosnak tartom a mindennapi testmozgást. Nemcsak beszélek róla, a családom aktív életet él: rendszeresen biciklizünk, futunk, és nemrég elkezdtünk kajakozni a lányokkal. A boldogsághoz szerintem hozzátartozik az egészséges életmód, a testünk egészsége kihat a lelkünkre is. Az, hogy a Fitbalance többezer embert megmozgat, hihetetlen energiákat szabadít fel. Az együtt mozgásnak extra ereje van, motiváló, közösségformáló, igazi endorfinbomba. Nagyon szeretem az ilyen eseményeket, nemrég egy éjszakai futást vezényeltem le, aztán én is lefutottam a távot. Nem kizárt, hogy most is kedvet kapok majd, hogy beszálljak" - mondta.

A további részletekért lapozz a következő oldalra!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Sztárok
Rengeteg sztár dönt úgy, hogy nem csak mozgással, hanem diétával is igyekszik kordában tartani az alakját. Így tesz Miley Cyrus is, aki mindenben visszafogja a kalóriákat!
Sztárok
Ha romantikus filmekről van szó, a Szerelmünk lapjai egészen biztosan kihagyhatatlan alkotás. A színészek nagyszerű alakítása mellett viszont érdemes egy pillantást venni a film gyönyörű ruháira is.
Sztárok
Katalin hercegné egy énekesnek mesélt arról, hogy legidősebb gyermeke, György herceg 2022 óta imádja a szóban forgó együttes dalait.