A tervek szerint megtartják az idei Fishing on Orfű fesztivált

Még nem kell teljesen lemondanunk az idei fesztivál-szezonról?

2021-ben is lesz Fishing on Orfű

Ahogy arra számítani lehetett, idén is sorra mondják le a nagy koncerteket és fesztiválokat szerte Európában. Pár napja jelentették be, hogy a soproni VOLT és a zamárdi Balaton Sound 2021-ben nem kerül megrendezésre, a fesztiválok időpontját a szervezők 2022-re tolják. A nyári fesztiválok szervezői közül vannak még, akik bíznak abban, hogy a tervezett rendezvények egy része valamilyen formában megvalósulhat.

A bama.hu megkereste a Fishing on Orfű sajtósát, Egyedi Pétert, hogy az orfűi zenei fesztivált megtartják, vagy ők is lemondják, hasonlóan a két nagy zenei fesztiválhoz. „A korábbi közleményünk van érvényben, vagyis a mostani terveink szerint az Fishing on Orfűt megtartjuk” – közölte Egyedi Péter a lappal.

A mostani elképzelés szerint a fesztivált június 16. és 19. között tartanák meg, amennyiben akkor nem lehetne tömegrendezvényt tartani, egy pótidőpontot is beiktattak, így augusztus végén (25–28.) nyitná meg kapuit a Fishing on Orfűt.

Mint közölték, egy különlegességgel is készülnek. A fesztivál szervezői egy rendkívüli keddi beköltözőnappal kedveskednek június 15-én, vagy augusztus 24-én azoknak, akik egy bérlet árával támogatták a koronavírus-járvány miatt tavaly elmaradt rendezvényüket. A tervek szerint ezen a napon fellépne Lovasi András és Kispál András, Beck Zoli, Bérczesi Robi, a Lázár tesók, valamint az Elefánt tagjaiból álló Szendrői–Tóth duó.

A Fishing on Orfű szervezői utoljára március 7-én tettek közzé egy bejegyzést a Facebook-oldalukon, ebben is azt írták, hogy továbbra is azon dolgoznak, hogy a fesztivál megvalósulhasson.

Drága Fishingesek!

Itt a tavasz és továbbra is az egyetlen biztos dolog az életünkben a bizonytalanság. A vírus intenzívebb, mint valaha, a nyarunk, a zenés-táncos rendezvények sorsa homályos, a várható szabályozásokról vagy korlátozásokról csupán pletykák keringenek.

Ezekben a nehéz időkben egy dologra szeretnénk kérni benneteket: nagyon vigyázzatok magatokra és hozzatok felelős döntéseket a saját magatok és szeretteitek egészségével és biztonságával kapcsolatban!

Mi cserébe egyet ígérhetünk: továbbra is keményen dolgozunk, hogy amennyiben lehetséges, biztonságban jöhessünk össze Orfűn a nyáron” – írták a posztban.

Bergendy Péter horrorfilmje Brüsszelbe, Porto Alegrébe, Sao Paulóba és Portóba is meghívást kapott áprilisban.

Leadfotó: facebook.com/fishingonorfu

Oldalak

Szólj hozzá Te is!