A 9 kedvenc filmes szerelmespárunk - Szavazz, a tiéd melyik!

Imádjuk őket.

A kedvenc filmes szerelmespárjaink

Manapság sajnos egyre kevesebb olyan romantikus filmet gyártanak, amiben vállalható és szerethető karakterek találnak egymásra, mi azonban nem bánkódunk: az elmúlt 100 év filmterméséből bőven lehet szemezgetni, amit meg is tettünk, és kihalásztuk a kedvenc párjainkat, akik valamiért nagyon a szívünkhöz nőttek. A cikk végén szavazhatsz, hozzád melyik duó áll a legközelebb.

1. Rose és Jack (Titanic)

Igen, tudjuk, hogy sokak szerint a Titanic valójában nem az Atlanti-óceánba, hanem a nyáltengerbe fulladt bele, de mi akkor is szeretjük a filmet. Főleg a két főhőst, Jacket és Rose-t, akik iskolapéldái annak az elkoptatott, ám nagyon romantikus közhelynek, hogy a béna első benyomást és utálatot még simán felválthatja egy elsöprő szerelem.

2. Katniss és Peeta (Éhezők viadala)

Katniss és Peeta szerelme nagyon lassan és bizonytalanul szökkent szárba (legalábbis Katniss részéről), és amikor már összejöttek, akkor sem voltunk biztosak abban, hogy egymást akarják (pontosabban Katniss akarja-e Peetát). Ez persze csak azért éreztük, mert ez a két szerencsétlen fiatal rengeteg szörnyűségen ment keresztül, így mindenben megingott a hitük. Sérült lelkek, akik egymásba kapaszkodva tudtak túlélni. Annyira gyönyörű!

3. Elio és Oliver (Szólíts a neveden)

Nem tudjuk kihagyni a listáról friss kedvenceinket, Eliót és Olivert, a Szólíts a neveden című film két főszereplőjét. Hiába van szó férfiakról, a köztük lévő érzelmekben bárki magára, a saját életére ismerhet. Tiszta, őszinte és szép kapcsolatukat figyelve azonnal kedvünk támad szerelmesnek lenni, ölelkezni, imádni, beleveszni a másikba.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Gifek: giphy.com

Oldalak

Címkék:

Szólj hozzá Te is!