Hívatlan vendég zavarta meg a randit: leesett a férfi álla, amikor megtudta, ki is az illető

Ha az ember fia vagy lánya Tinder-randira megy, akkor előre készülhet a válogatott meglepetésekre, ami azonban most következő történetünk főhősével esett meg, minden képzeletet felülmúl.

Hívatlanul toppant be a harmadik fél

A Tinder-randi kockázatos műfaj, hiszen bármikor kiderülhet a másik félről, hogy valójában nem az, akinek mutatja magát. A szerencsésebb eset az, amikor erre gyorsan és viszonylag feltűnésmentesen kerül sor, hiszen ilyenkor könnyedén, akár még arcvesztés nélkül is kifarolhatunk a randiból, és a legrosszabb, ami történhet velünk, hogy áldoztunk az életünkből egy órácskát valakire, aki nem érdemelte meg. De mi a helyzet akkor, ha a kínos felismerést követően nem tudunk pikk-pakk eliszkolni a találkozó helyszínéről? Az ilyen szituációkból születnek aztán azok a városi legendák, melyek szájról szájra terjednek.

Most például egy bostoni fiatalember videója hasított nagyot a TikTokon: a srác, bizonyos Pat McKenna a videómegosztó portál felületén élete leggázabb randijáról számolt be. A Daily Star című bulvárlap szerint hősünk igazi darázsfészekbe nyúlt: a Tinderen megismert egy lányt, akit elhívott vacsorázni, majd moziba mentek volna, de amikor Pat kifizette a számlát, látta, hogy egy másik férfi foglalta el a helyét az asztalnál.

Fotó: 123rf

Lapozz, a történet csak most kezdődik!

Oldalak

  • 1
  • 2