Lifestyle

Őrjöngött a fájdalomtól a feleség, amikor megtudta, melyik nőismerőse rombolta szét a házasságát

Antonio és Maria több mint tíz éve éltek boldog házasságban, amikor fény derült a férj szégyenletes titkára.

Drámai beszélgetés

Hiába töltesz el valaki mellett hosszú éveket, akár évtizedeket, hiába jellemzik kapcsolatotokat nemes érzések, sosem tudhatod, mikor lepleződik le partnered réges-régi, féltve őrzött titka. A házasság hosszú és gyötrelmes keresztút, melynek során szinte mindenki megbotlik egyszer-kétszer. Most következő igaz történetünk hősnője, Maria sosem gyanakodott arra, hogy a férje esetleg egy másik nő ágyában keresi a boldogságot. Több mint egy évtizedes házasságukra egyetlenegy alkalommal sem vetült a hűtlenség árnya, ám amikor Antonio egy délután a közös hálószobájukba invitálta egy drámai beszélgetésre, hirtelen minden megváltozott...

Antoniót gyötörte a szégyenérzet, mielőtt felesége elé állt szörnyű titkával. Nem sokkal korábban autóbalesetben veszítette életét a férfi unokatestvére, akivel Antonio hosszú éveken át folytatott bűnös viszonyt.
Kattints a további képekért!

A szoknyapecér férj egy 20 éves házasságot döntött romba felelőtlen viselkedésével.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Ahogy az egészséges táplálkozás egyre inkább a reflektorfényebe kerül, úgy kezdenek egyre többen odafigyelni a mértékletes cukorfogyasztásra. De vajon mennyi is az ideális mennyiség?
Lifestyle
Fantasztikusan működő ösztönökre, átlagon felüli intelligenciára, páratlan gyorsaságra és tökéletes megfigyelőképességre lesz szükséged a sikerhez.