Lifestyle

Belenézett férje telefonjába, sokkoló üzenetet fedezett fel a nő - habozás nélkül beadta a válópert

Egyetlen pillanat alatt cserepekre hullott a két ember házassága.

Idegesítő üzenetek

Az oltár előtt mindenki komolyan gondolja a sírig tartó hűséget, de amikor véget érnek a mézeshetek, és elkezdődnek a házasság olykor mozgalmas, olykor kihívásokkal teli, másszor viszont kifejezetten szürke és monoton hétköznapjai, egészen más időszámítás kezdődik két ember ünnepélyes szertartással megpecsételt kapcsolatában. Jöhet rengeteg olyan helyzet, mely egyeten szempillantás alatt kibillentheti egyensúlyából valamelyik házasfelet - és hosszabb-rövidebb távon akár a nász végét is jelentheti.

A Mirror nemrégiben egy házasság széthullásának elsöprő erejű történetével rukkolt elő. Főhősnőjét hirtelen rendkívül rossz érzés fogta el, amikor azt tapasztalta, hogy a férje többször tesz a saját lánytestvérével kapcsolatos megjegyzéseket a privát chatjeiben. Ártatlannak tűnő baráti beszélgetésekről volt csak szó, így aztán az üzenetfolyamok nem is keltették fel azonnal a nő figyelmét, de az már szemet szúrt neki, amikor a férje a lánytestvére súlyáról "elmélkedett" a haverjaival, azon morfondírozva, vajon miért szedett fel hirtelen ilyen sok kilót a tulajdon felesége húga.

A nő ezután döntött úgy, hogy lecsekkolja férje számítógépét és okostelefonját. Furdallta az oldalát a kíváncsiság, vajon miért beszél ennyit a férje a testvéréről. Amikor átolvasta az üzeneteket, olyan felfedezésre jutott, mely rögtön a végső kétségbeesés peremére sodorta.

Fotó: 123rf

Lapozz, most jön csak a feketeleves a nő számára!

Oldalak

Lifestyle