Lifestyle

Ez kell a férfiaknak valójában az ágyban: könnyebb teljesíteni, mint gondolnád

Ezek alapján meglepően könnyebb kielégíteni a férfiak vágyait, mint azt sokan gondolták volna.

Ők is nehezen kommunikálják az igényeiket

Azt gondolnád, hogy ha a férfiak őszintén elmondanák, hogy mit szeretnének átélni a hálószobában, akkor pornójeleneteket megszégyenítő vad szexpózokat és emberfeletti erotikus bravúrokat említenének, pedig ennél sokkal egyszerűbb kívánságaik vannak. Ez pedig a nőknek is jó hír, hiszen ezeket a vágyakat sokkal könnyebb teljesíteni, mint gondolnád. Erre vágynak a valójában a férfiak az ágyban. Részletek a galériában!

A férfiak odáig vannak azért, amikor kivételesen nem nekik kell kezdeményezni az együttlétet. Ha mindig csak akkor van akció, amikor ők dobják be az ötletet, attól kevésbé kívánatosnak érzik magukat, ami a szexuális teljesítményükre is rossz hatással lehet.
Kattints a további képekért!

Te sem vagy elégedett magaddal odalent és félsz attól, hogy a pasinak csak egy bizonyos "típus" tetszik? Lássuk, mit mondanak erről ők maguk.

Leadfotó: 123RF

VIA

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Lifestyle
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.
Lifestyle
A Kos megdöbbentő felismerést tesz. Napi horoszkóp!