Lecseng a járványhelyzet a Fém-Bivaly évében - Családi kapcsolataink is fókuszba kerülnek

Lassú de kitartó bandukolás veszi kezdetét, február 3-án indul a Bivaly éve. Milyen pozitívumokra, és milyen kihívásokra számíthatunk az új évben? Olvasd el kínai asztrológus szakértőnk, Padma írását.

Mikor lesz vége a járványosdinak?

A szoláris (a Nap pályáját alapul vevő) kínai naptár szerint február 3-án szerdán délután 4 órakor búcsúzhatunk el végleg a világszinten tekintve kemény és könyörtelen Fém-Patkány évétől. Lehetett sejteni, hogy nem lesz egyszerű, de ekkora kihívásokra senki nem számított. Mi emberi lények tesszük hozzá a saját energiánkat és reakcióinkat a kozmikus energiákhoz, e kettő elegyeként jönnek létre az életünket meghatározó események. Hogy hogyan reagáltunk világszerte a járványra, ez már rajtunk múlt úgy egyénileg, mint közösségileg, a kormányok szintjén. Adta magát a jang Fém energia: szigorú korlátozások az egyetlen cél érdekében: megfékezni a vírus terjedését. Hogy cseppet sem lesz könyörületes a döntéshozás, és nem lesz különösebb tekintettel az intézkedések áldozataira – ezt biztosan lehetett tudni. Nagyfokú alkalmazkodó képességre és kreativitásra volt szükség, illetve a belső egyensúlyunk megőrzésének képességére. Ezekben most hatalmasat fejlődhettünk, ami hosszútávon biztosan a javunkat szolgálja majd, még ha nehéz is volt a lecke.

Sajnos még nem teljesen indokolt a múlt idő, hiszen még benne vagyunk nyakig, és egy kicsit még ki kell tartanunk. Meddig pontosan? Nos, a rossz hír az, hogy a 2021-es Bivaly évét is a Fém elem uralja, tehát valamilyen szinten ez az évünk még rámegy erre a történetre, DE azért van egy nagy változás: a jang Fémet felváltja a jin Fém, vagyis a hatás másképpen nyilvánul meg, megszelídül, nem korlátoz olyan durván és kíméletlenül, de biztosan lesznek ennek mentén új szabályok, amiket be kell majd tartanunk. Már tudjuk, hogy a korlátozások megmaradnak március 1-ig, ami pedig az asztrológiából látszik az az, hogy a Bivaly évének első két hónapjában (február, március) még igen erős lesz a Fém elem, így a nagyobb kioldódás majd ezután lesz várható és valószínűleg fokozatos lesz.

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Utazás
A most felfedezett minták nagyjából kétszer olyan idősek, mint a korábbi rekordtartó - árulta el a Cambridge-i Egyetem egyik munkatársa.
Fashion&Beauty
A hajápolásra is kiemelt figyelmet kell fordítanunk, ugyanis kárt tehetünk a hajunkban, ha nem foglalkozunk vele. Lefekvés előtt is érdemes néhány dologra odafigyelni.
Utazás
Dr. Kovács Erik éghajlatkutató, klimatológus, a Klímapolitikai Intézet vezető kutatója friss elemzésében arra a kérdésre keresi a választ, hogy van-e esély Magyarországon fehér karácsonyra 2022-ben.