Hirdetés

A Vízöntők szerelmesek lesznek, az Oroszlánok fájdalmas igazságra jönnek rá - Februári szerelmi horoszkóp

Minden a szerelem körül forog februárban! A Vízöntők már a párjukkal készülnek a Valentin-napra, de a Bikák és a Nyilasok sem maradnak érzelmek nélkül, hiszen ebben a hónapban bekopogtathat hozzájuk az igazi!

Bak:
XII.23.- I.20.

Szerelmi életed látványosan kiegyensúlyozottabbá válik azzal, hogy jobban odafigyelsz a párodra, sőt, néha akár még meg is próbálod a helyzetébe képzelni magad. Éppen ezért közlebb is kerültök egymáshoz februárban. A Vénusz és a Mars hatására olyan helyzetek alakulhatnak ki, melyek nagyban segítenek abban, hogy elkezdjétek a közös jövőt tervezgetni!

Kíváncsi vagy, mit tartogat a Bakoknak a 2016-os év szívügyek terén? Olvasd el az éves szerelmi horoszkópot - kattints ide!

Párra vágysz? Keresd fel a Femrandi.hu-t!

Vízöntő:
I.21. - II.20.

Ha még szingli vagy, vegyél egy mély levegőt és készülj fel rá, hogy olyan új világok nyílhatnak meg előtted, amikre magad sem számítottál! Egy olyan férfivel fogsz találkozni, aki azonnal a partnereddé válik, és mély érzelmi pillanatokat élhettek meg már az első napoktól kezdve. Ne ijedj meg ezektől a heves érzésektől, inkább sodródj az árral!

Kíváncsi vagy, mit tartogat a Vízöntőknek a 2016-os év szívügyek terén? Olvasd el az éves szerelmi horoszkópot - kattints ide!

Nincs még párod? A Femrandin megtalálhatod a nagy őt!

Halak:
II.21. - III.20.

Ha épp haragban vagy a kedveseddel, most épp itt az ideje, hogy rendezzétek a soraitokat, és minél hamarabb kibéküljetek! Lepd meg egy kis kedvességgel, de az ajándékok mellett ne felejtsd el elmondani neki, hogy mit érzel, mert csak így tudtok javítani majd a kapcsolatotokon!

Kíváncsi vagy, mit tartogat a Halaknak a 2016-os év szívügyek terén? Olvasd el az éves szerelmi horoszkópot - kattints ide!

Párra vágysz? Keresd fel a Femrandi.hu-t!

Kos:
III.21. - IV.20.

Eljött a te időd, hiszen számos alkalmad nyílik az ismerkedésre. Ha elég nyitottan és toleránsan fordulsz a világ felé, olyan embereket vonzhatsz be az életedbe, akikkel nemcsak remek barátságot ápolhatsz majd, hanem akár szerelmi kapcsolatba is léphetsz. Persze, vigyázz, ha jelenleg is párkapcsolatban élsz, akkor forró helyzetek alakulhatnak ki!

Kíváncsi vagy, mit tartogat a Kosoknak a 2016-os év szívügyek terén? Olvasd el az éves szerelmi horoszkópot - kattints ide!

Nincs még párod? A Femrandin megtalálhatod a nagy őt!

Bika:
IV.21. - V.20.

Ebben a hónapban olyan embereket ismerhetsz meg, akik számos ajtót kinyitnak majd előtted, csak választanod kell, hogy melyik kapcsolatot szeretnéd komolyabb vizekre terelni. Ne dönts sietve, gondold át, hogy az előző kapcsolataidban mi nem működött, és ha van, akivel ezeket a hibákat újból elkövetheted, ne kezdj hosszas romantikázásba vele!

Kíváncsi vagy, mit tartogat a Bikáknak a 2016-os év szívügyek terén? Olvasd el az éves szerelmi horoszkópot - kattints ide!

Te még keresed a párod? Próbáld ki, hátha bejön: Femrandi.hu

Ikrek:
V.21. - VI.21.

A Jupiter és a Vénusz február első hetétől olyan időszakot teremt számodra, melyben megnyílhatsz és végre kimondhatsz mindent, amit eddig elhallgattál. Ez harmóniát hoz az életedbe, és a párkapcsolatodra is kihat. Hogy pozitívan vagy negatívan hat, az már csak azon múlik, mennyi mindent hallgattál el eddig.

Kíváncsi vagy, mit tartogat az Ikreknek a 2016-os év szívügyek terén? Olvasd el az éves szerelmi horoszkópot - kattints ide!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Fotó: popsugar.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!