Megbüntet ezentúl a Facebook, ha így töltesz fel képet vagy videót

Egyre szigorúbban fogja venni a Facebook ezt a szabályt, szóval nem árt óvatosnak lenni.

Egyre nagyobb gondot okoz a mesterséges intelligencia

Még tavaly decemberben indította el a Meta saját képgenerátor szolgáltatását, miután jelezte, hogy a Facebook, az Instagram és a WhatsApp is egyre több generatív MI-funkcióval bővül a jövőben.

Azt a Facebook is nagyon jól tudja, hogy egyre több mesterséges intelligencia generálta kép, illetve videó jelenik meg az interneten. Sokan emlékezhetnek, hogy például Magyarországnak is van mostanság személyes kedvence.

Ugye a magyar válogatott csapatkapitányának, Szoboszlai Dominiknak és a népszerű énekesnek, Azahriah-nak a mesterséges intelligencia segítségével megalkotott dala jelenleg is óriási nézettséget generál.

A Meta viszont most nagy döntést hozott, és büntetni is fog. Hogy miben határozták el magukat, az a galériánkból kiderül!

A Facebook tehát kezdi bevetni a mesterséges intelligenciát, de persze azt sem akarja, hogy nagyon elszabaduljon. Ehhez most megpróbálnak egy szigorítást bevezetni.
Kattints a további képekért!

Szoboszlai Dominik nem csak a pályán tarol, hanem szinte mindenhol.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Fashion&Beauty
VI. Fülöp feleségének hivatalos megnevezése Spanyolország királynője, de ha rajtunk múlna, Letícia a divat királynője címet is viselhetné.
Sztárok
Március 18-án startolt a TV2 népszerű napi sorozata, a Hazatalálsz második évada, amelyben a nézők minden hétköznap este izgatottan várják, hogy hogyan alakul Farkasliget lakóinak élete. Réti Adrienn...
Lifestyle
A Bika ma legyen észnél, mert fontos döntéseket kell meghoznia. Napi horoszkóp!