Lifestyle

Megtalálod mind az öt különbséget a két ábra között? Csak az igazi IQ-bajnokoknak sikerül, mindenki más elhasal ezen a rejtvényen

Pedig a feladvány egyáltalán nem bonyolult, csupán elmélyült koncentrációt, tökéletesen működő ösztönöket és sok-sok türelmet igényel a játékosoktól.

Öt apró különbség

Képrejtvény-szériánk mai fordulójában nem kakukktojás-vadászatra invitálunk. Ezúttal két ábrát fogunk mutatni neked, és bár első blikkre a két kép teljesen azonosnak tűnik, Dudás Gergely (alias Dudolf) elrejtett bennük öt aprócska, mégis jelentős különbséget. A te feladatod az lesz, hogy záros határidőn belül rátalálj mindháromra. Nos, kezdődhet a megmérettetés? Akkor lapozd fel galériánkat: mutatjuk a forduló részleteit!

Megtalálod mind az öt különbséget az alábbi ábrák között? (A képet ide kattintva tekintheted meg jobb minőségben.) Óra indul!
Kattints a további képekért!

Három kakukktojás egyetlen ábrán - nos, boldogulsz ezzel az összetett "képlettel"?

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Hamarosan a könyvesboltok polcaira kerül Omid Scobie Végjáték című kötete, mely izgalmas, eddig nem ismert kulisszatitkokat ígér a brit királyi családdal kapcsolatosan. A szerző különös gondot fordít...
Sztárok
Jákob Zoltán teljesen átgondolta a kapcsolatát a Nagy Ő-s választottjával, majd inkább szakított.
Lifestyle
A szakemberek szerint a pontos érték a napszaktól és az illető nemétől is függ, átfogó vizsgálatukban mégis próbáltak mindenkit kielégítő válaszra lelni.