Lifestyle

Mind az öt pillangót megtalálod a képen? 145-ös IQ alatt szemernyi esélyed sincs rá, hogy átmenj ezen a teszten

Ha téged a lehetetlennek tűnő feladatok sem tántorítanak el, akkor most következő fejtörőnk kifejezetten neked szól.

Most tényleg szükséged lesz minden ügyességedre

Öt kakukktojás egyetlen ábrán belül? Kissé soknak tűnik, igaz? Nos, mi magunk sem tagadjuk, hogy most következő képrejtvényünket csak azok tudják egyszerűen és gyorsan (pár perc leforgása alatt) megoldani, akik az átlagot messze meghaladó IQ-val rendelkeznek. Milyen készségek is szükségesek a tökéletes megfejtéshez? Nos, ha téged is ilyen ambíció fűt, akkor kiváló megfigyelőkészségről, hibátlanul működő ösztönökről, páratlan gyorsaságról és határtalan türelemről kell tanúbizonyságot tenned, miközben persze az sem árt, ha alapvetően vizuális típus vagy. Mit gondolsz, szívesen fejet ugranál a mélyvízbe? Ha igen, nyisd meg galériánkat, azonnal mutatjuk a fejtörő részleteit!

Nos, megtalálod a képen mind az öt pillangót? (A nagyobb méretű, jobb minőségű ábrát itt találod!)
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Lifestyle
Sztárok
Richard Gere meglehetősen későn vált édesapává: a világhírű színész 50 esztendős is elmúlt, amikor megszületett első gyermeke, Homer. A sztárcsemetére a filmcsillag minden rajongója kisfiúként...
Lifestyle
Két lehangoló vereség után a magyar válogatott - a 24 éves Csoboth Kevin góljával - legyűrte Skóciát, de vajon az utolsó csoportmérkőzésen aratott diadal valóban elegendő lesz a továbbjutáshoz?
Utazás
A 2024 MK nevű kisbolygó 295 ezer kilométerre közelíti majd meg a bolygónkat, vagyis a Föld-Hold távolságon belülre fog kerülni.