Hogyan használd a héjában sült burgonyához?
Előkészítés: Alaposan mosd meg a burgonyát, de ne hámozd meg – a héjában rejlik az étel karakterének nagy része. Szárítsd meg a burgonyákat.
Fűszerezés: Egy kis olívaolajat csepegtess a burgonyára, majd szórj rá füstölt paprikát, ízlés szerint egy csipet sóval és zúzott fokhagymával kiegészítve.
Sütés: Helyezd a burgonyákat egy tepsire, és süsd őket 200°C-on körülbelül 45-60 percig, amíg a héjuk ropogósra sül, a belsejük pedig puha lesz.
Tálalás: A megsült burgonyákat friss petrezselyemmel vagy egy kanál tejföllel tálalhatod, hogy még gazdagabbá tedd az ízeket.
Fotó: Pinterest
Hogyan használd a héjában sült burgonyához?
Előkészítés: Alaposan mosd meg a burgonyát, de ne hámozd meg – a héjában rejlik az étel karakterének nagy része. Szárítsd meg a burgonyákat.
Fűszerezés: Egy kis olívaolajat csepegtess a burgonyára, majd szórj rá füstölt paprikát, ízlés szerint egy csipet sóval és zúzott fokhagymával kiegészítve.
Sütés: Helyezd a burgonyákat egy tepsire, és süsd őket 200°C-on körülbelül 45-60 percig, amíg a héjuk ropogósra sül, a belsejük pedig puha lesz.
Tálalás: A megsült burgonyákat friss petrezselyemmel vagy egy kanál tejföllel tálalhatod, hogy még gazdagabbá tedd az ízeket.