Lifestyle

Ezt a takarító trükköt mindenkinek ismernie kellene: csupán a telefonod kell hozzá

Ezzel a trükkel soha nem látott alapossággal végezheted el a házimunkát!

Takarítás mesterfokon

A házimunka senkinek nem a kedvenc időtöltése, így szeretnénk rajta minél hamarabb túlesni. Ám a lakásunk bizonyos részein jobban megtelepednek a baktériumok, melyek a nem megfelelő takarítás következtében akár megbetegedésekhez is vezethetnek. Éppen ezért fontos, hogy ne csak összecsapjuk, hanem valóban alaposan megtisztítsuk az otthonunkat az olyan szennyeződésektől, melyek szabad szemmel tulajdonképpen nem is láthatóak. Az alábbiakban mutatunk egy rém egyszerű trükköt, amivel eddig sosem látott alapossággal fejezheted be a takarítást. Hihetetlen, de csupán a telefonodra, celluxra, illetve kék és lila filcre lesz szükséged, a többit mutatjuk a galériában!

Első lépésben ragaszd le egy réteg ragasztószalaggal a telefon kameráját, majd fesd be a kamera feletti részt kékre. Ha ezzel megvagy, akkor jöhet a következő réteg ragasztószalag, majd ezt is fesd be az előbbi színre. Végezetül ragassz rá egy újabb réteget, de ezt már lilára fesd be.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com

VIA

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...