Lifestyle

Ezért ne guggolj soha a nyilvános WC fölé

A WC fölé guggolás sokkal több kárt okoz, mint amennyit elkerülni próbálunk vele.

Az egyik leggyakoribb női szokás

Szinte nincs olyan nő, akinek ne lenne ismerős a következő helyzet: nyilvános helyen mész el a mosdóba és nincs az az Isten, hogy ráülj a WC ülőkéjére, ezért egyszerre próbálod egyensúlyozni a combodat és térdedet vagy ha tudsz, kapaszkodsz a kilincsben miközben a ruháidat is fogod, nehogy hozzáérjen bármi a koszos, bacilusokkal teli padlóhoz. A női léthez szinte már hozzátartozik a nyilvános helyen való pisilés művészete, amit a hölgyek hosszú évek alatt tökéletesítettek. Van sajnos egy rossz hírünk a magunkon guggolva könnyítő nőtársainknak - ez a művelet ugyanis egészségi szempontból nagyon rossz döntés és több kárt okoz, mint gondolnánk. Részletek a galériában!

Ha guggolva könnyítünk magunkon, a medence izmainak körülbelül 40 százaléka megfeszülve marad, és a hólyag sem tud jól ellazulni. Ezért aztán nem is tud teljesen kiürülni, így sűrűbben kell a mosdóba járnunk.
Kattints a további képekért!

Kiszedi a foltokat, sőt, visszaadja a fehér ruhák régi frissességét is.

Leadfotó: 123rf.com

TimesofIndia

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Talán még nem késő, hogy nyárra jó formába tudj lendülni. Ha betartod ezeket a takácsokat, akkor egy hónap alatt rengeteg túlsúlytól tudsz megszabadulni.
Lifestyle
A Lidl igyekszik felhívni a vásárlók figyelmét, hogy indul az új üvegvisszaváltási rendszer. Az áruházlánc segítségével tényleg sokat tudsz spórolni.
Fashion&Beauty
Anya Taylor-Joy, az új Mad Max-film 28 esztendős üdvöskéje egy provokatív Mugler miniruhában tűnt fel a vörös szőnyegen, azonnal lehengerelve a rajongókat és a stílusszakértőket is.