Minden hangulathoz van egy jó sztorink - ezeket a könyveket vidd haza májusban!

Bármilyen hangulat uralkodjon rajtad ebben a hónapban, tudunk hozzá egy jó történetet. Májusi könyvajánlónkban találsz izgalmas krimit, szerelmes regényt, elgondolkodtató elbeszéléseket, sőt, egy történelmi paródiát is. Neked nincs más dolgod, mint választani!

Letehetetlen könyvek májusra

A hangulatunk rendszerint befolyásolja, hogy milyen olvasnivalóra vágyunk. Ha mostanában sok volt a stressz és egy húzós időszakon vagy túl, könnyen lehet, hogy inkább elmenekülnél egy izgalmas kitalált világba, vagy az unalmas hétköznapokat dobnád fel egy vérpezsdítő krimivel. Az is elképzelhető, hogy fejben már a nyaralásra készülsz, akkor viszont egy könnyedebb szerelmes regény lesz a jó választás. Bármilyen időszakát is éled most az életednek, egy jó könyv minden helyzetben segíthet. Mivel nem tudjuk, éppen milyen műfajú könyvre vágysz, hat, teljesen különböző és letehetetlen olvasmányt ajánlunk a hónapban.

Kattints a galériára!

Christina Lauren: Nem mézes hetek Ezt a romantikus történetet mindenkinek olvasnia kell, aki valaha is úgy érezte, nincs szerencséje a szerelemben. Olive és Ami ikrek. Ami mindent bezsákol, Olive-nak viszont folyton pechje van, és ezt már meg is szokta. Kettejük közt vitathatatlanul Ami a bajnok... még a lakodalma is szinte ingyen van a különböző akcióknak és nyereményeknek köszönhetően. Olive-ot csak egy dolog zavarja a pechszériájánál is jobban: Ami esküvőjén az egész napot a vőféllyel kell együtt töltenie, aki nem más, mint Olive ősellensége, Ethan Thomas. Olive megacélozza magát a pokoli nap előtt, elhatározza, bátor képet vág hozzá, és az egészet átvészeli. De a komplett násznép ételmérgezést kap, Olive és Ethan kivételével, így aztán átmenetileg muszáj nekik fegyverszünetet kötniük, hogy Hawaiira utazhassanak. Végül is tíz felhőtlen nap megéri, hogy az ember belebújjon a friss házasok bőrébe, nem igaz? De furcsa módon Olive mintha nem is bánná, hogy bele kell helyezkednie a szerepbe. Mintha minél inkább tettetné, hogy ő a legszerencsésebb nő a világon, annál inkább úgy érezné, hogy tényleg ez az igazság.
Kattints a további képekért!

Miért imádjuk annyira a tavaszt? Mert végre elég jó az idő ahhoz, hogy kiüljünk a szabadba egy szuper könyv társaságában. Különleges olvasnivalót keresel, vagy egy új kötettel lepnél meg valakit húsvét alkalmából? 5 újdonságot hoztunk, amikből kedvedre válogathatsz.

Leadfotó: Pexels / Taryn Elliott

Oldalak