Lifestyle

Ez a furcsa praktika csodát tesz a jeges, párás szélvédővel - és szinte ingyen van

Te sem bírod a jégoldó vegyszer szagát és valami természetesebb módszerrel küzdenél a jegesedő, párásodó szélvédő ellen? Van egy furcsa, de működő tippünk!

Küzdelem a tél ellen

Bár a ház melegéből sokan szeretjük nézni a havas, jeges tájat, ha ki kell mozdulnunk valahova, egyből megváltozik a véleményünk. Főleg, ha az autónk nem egy szélvédett, szigetelt garázsban áll, hanem a jéghideg utcán. Olyan mínuszok repkednek mostanában, hogy a szélvédőfűtés is kevésnek bizonyul, plusz a belső térben lévő párával is rendszeresen meggyűlik a bajunk. Számos eszköz és vegyszeres flakon ígér azonnali eredményt, de brit szakértők szerint a leggyorsabb megoldás egyszerűbb, mint gondolnánk és valószínűleg minden ház kamrájában fellelhető. Hogy mi ez? A galériában eláruljuk!

Krumpli. Bizony, nem olvastad félre, a megoldás egy krumpli. Ugyanis a burgonya keményítő- és cukortartalma szinte szupererőként hat a jég és a pára elleni harcban.
Kattints a további képekért!

Csupán 9, jól megfogalmazott kérdésről van szó, mégis meglepő eredményeket hozhat!

Leadfotó: 123rf.com

Express.co.uk

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Valószínűleg te is álmodoztál már tökéletes, hófehér mosolyról, melyre rengeteg házi praktikát találhatunk az interneten. De vajon mind biztonságos?
Lifestyle
A kutyái már lefekvéskor nyugtalanok voltak, de ő nem vett róla tudomást. Csak másnap reggel derült ki, hogy miért viselkedtek furán az ebek.
Lifestyle
Nem kell többet a kertet ellepő kártevőktől tartanod, ha ezt az olcsó, két összetevős "csodasprayt" használod a növényeiden.