Nagy 2019-es szerelmi horoszkóp: Ez az év mindent megváltoztat

A legtöbb párban élő kapcsolata megkomolyodik, és új irányt vesz. Ez bizony egy családteremtő év lesz, sok-sok gyors esküvővel és lánykéréssel. A legtöbb egyedülálló 2019-ben párra lel, de amíg várnak a Nagy Ő-re, addig sem fognak hiányt szenvedni izgalmakban és kalandokban.

Kos:
III.21. - IV. 20.

Szerelem? Kinek van arra ideje? Kérdi a Kos 2019-ben, akinek rengeteg egyéb elfoglaltsága lesz és vadul építi karrierjét, nemigen vonzza majd a romantika és a szerelem lehetősége. Csakhogy tavasz környékén rá fognak ébredni arra, hogy a túlórák meg a karrier nem öleli át őket este az ágyban. Ha készen állnak arra, hogy párra leljenek, időbe fog telni, mire megtalálják azt, akire szívesen áldoznak idejükből. A párban élők kapcsolata felragyog, főleg a nyári időszakban indul rohamos javulásnak hétköznapi és szexuális értelemben is. Sokkal erősebb lehet a viszonyuk az eddigiekhez képest. Ugyanakkor a házaspárok életében központi téma lesz a családalapítás és ennek jegyében telhet az évük, hogy meg is valósítsák azt.

Párra vágysz? Keresd fel a Femrandi.hu-t!

Bika:
IV. 21. – V. 20.

Egy Bikának sem kell aggódnia 2019-ben a szerelmi élete miatt. Ha egyedülállók, akkor sem lesznek magányosak, mindig akad valaki, aki csapja majd nekik a szelet. Ugyanakkor a szinglik meglelhetik az évben a nagy szerelmet. A párban élők kapcsolata főként aszerint alakul, hogy 2018-ban mennyire dolgoztak a kapcsolatukon. Azok, akik tettek kapcsolatuk felvirágzásáért, 2019-ben élvezhetik munkájuk gyümölcsét. A nyári időszakig a párok szerelmi élete elmélyül, sokkal intimebbé és szorosabbá válik. Egyesek pedig úgy döntenek, hogy közös ingatlant vásárolnak. Egyedül azzal szabotálhatják a Bikák a kapcsolatukat, hogy képtelenek átadni magukat a szerelemnek, mert félnek a csalódástól.

Párra vágysz? Keresd fel a Femrandi.hu-t!

Ikrek:
V. 21. – VI. 21.

Túlzás nélkül állítható, hogy az Ikrek számára a 2019-es év lesz szerelem terén az egyik legemlékezetesebb, legjelentősebb, ami teljes megújulással jár. Vagyis az egyedülállók nemhogy találkozhatnak a Nagy Ő-vel, de akár olyan gyors fordulatokat vehet az életük, hogy még össze is házasodnak, vagy össze is költöznek az évben. Ez a személy végtelenül különleges lesz. De nem csak a szinglikre vár jóformán egészéves romantika, hanem a párban élőkre is, akik kapcsolata szintén gyorsütemben változhat és juthatnak el a házasság vagy a családalapításig. Még azoknak a kapcsolata is jóra fordulhat, akiknek egész 2018-ban viharos volt a viszonyuk. Meglepve konstatálják, hogy kedvesük megváltozott.

Párra vágysz? Keresd fel a Femrandi.hu-t!

Rák:
VI. 22. – VII. 22

A Rákok 2019-ben visszafogják magukat és már nem az érzéseik vezérlik őket, képessé válnak arra, hogy uralkodjanak magukon. Sokkal reálisabban látják a helyzetüket. Készen állnak arra, hogy véget vessenek a nem működő kapcsolatuknak. Szinte minden kapcsolat a Rákok döntésétől függ, hogy akarnak-e még küzdeni a szerelmükért vagy sem. Egyeseknek kemény munka árán, de sikerül feltámasztaniuk a viszonyukat, mások pedig haragban és veszekedések közepette válnak majd el. Viszont akiknek a kapcsolata őszig stabilizálódik, az már jóformán örökre szól és talán az esküvőt is tervezni kezdik. Az egyedülállók is inkább ősszel lelik meg új és felettébb tüzes kedvesüket.

Párra vágysz? Keresd fel a Femrandi.hu-t!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!