Heti horoszkóp: nagy változás előtt a Kosok - 2018.12.03. - 12.09.

Mit tartogat ez a hűvös novemberi hét a számodra? Olvasd el a heti horoszkópod: előrejelzésünk december 3-tól december 9-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

A munkádban levő változások ki tudnak húzni abból az állóvízből, melyből nem is olyan könnyű kijönni, mely ragacsként fog, s hozza a bizonytalanságot, talajtalanságot. Egészen új dolgok lephetnek meg, melyek egy másik vágányra tesznek, s újult erővel ismét a régi teremtőerőddel rendelkezel. Ha szerelmi bánatod van, vállalj felelősséget azért, ami történt, hisz te is benne vagy életed „játékában”! Fogalmazd meg, mit szeretnél, s az lesz!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Ne lepjen meg, ha hátszél segít tanulmányaidban, jogi ügyeidben, külfölddel való kapcsolódásodban, hitedben, netán egy utazásban! Lovagold meg, fogalmazd meg, mit szeretnél, s engedd, hogy legyen! Előző életekből már ismert emberekkel találkozhatsz, akik nagyon jó hatással vannak rád, oldják a most benned levő rohanást, türelmetlenséget. Segítőként érkeznek, szánj rájuk időt, fontos információkat hoznak!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Mélységében értesz meg dolgokat, melyek eddig is foglalkoztattak, de amiknek még nem volt itt az idejük. Talán szerelmeddel, a szerelemmel, gyerekeiddel kapcsolatosak ezek - teremts időt az elcsendesedésre, fontos információk érkeznek! A külvilág káoszát ne engedd be, kapcsolj ki minden információs eszközt, csak azt hallgasd meg, ami fontos! Régóta együtt élt párodra figyelj, akinek most meglehet, egy ölelésre nagy szüksége van!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Mindent megbolygatsz magad körül hatalmas és szenvedélyes energiáiddal. Leginkább régóta együtt élt párodat mozgatod, aki meglehet újra szerelmes lesz beléd. Ismét rád talál, hisz elementáris erőt sugárzol. Szerelmed, gyerekeid, az ünnepre való készülődés áll a háttérben - persze, hogy tökéletesnek kell lenni majd mindennek – az ajándékoknak, otthonodnak, a programoknak, az ünnepi ebédnek/vacsorának.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Munkádban sikerek, nagy fordulatok jöhetnek, ami nem csoda - ha odateszed az energiádat, akkor az gyümölcsözik. Talán menekülsz is abba az irányba, a szerelemmel/ gyerekeiddel való problémáid elöl, melyek csalódást, bizonytalanságot okozhatnak. Engedd el félelmeidet, aggodalmaidat, ne ragadj bele az önsajnálatodba! Királynak születtél, nem síró, nyavalygó „kisoroszlánnak”! Keresd a közepet, ott a megoldás!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Zsigerig hathat rád valaki, megérintve szíved, elcsavarva a fejed. Azért csak vigyázz, légy éber! Még azt is képes vagy most elhinni, hogy „lehozzák neked a csillagokat”, annak ellenére, hogy ha kérsz „egy pohár vizet”, azt nem kapsz. Éberségedet ne veszítsd el, maradj a Földön, de engedd be az illúziókat! A művészetekkel érdemes foglalkoznod, akár alkotni is lehet kedved, ami épp aktuális Karácsony előtt.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Otthonod teljes átalakulásban van. Ez persze először felfordulással jár, de nagyon szép lesz, mélységet kap minden. Ez megmutatkozhat kapcsolataidban is - akár családod tagjaival, szüleiddel való konfliktus helyezetek orvoslásában is. Mire az ünnepek itt lesznek, a sebek be is gyógyulnak. Ha most sok pénzt költesz, ne csodálkozz - nem tehetsz róla, hogy minden csodás dolog épp veled szembe jön, kínálva magát!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Gyönyörű szép vagy, szerelemre buzdítva az egész világot. Mosolyod elbűvölő, csinosabb vagy, mint bármikor. Érzelmi hullámzásoddal még a „halottat is feltámasztod”, életet viszel mindenhova, ujjad köré csavarsz flörtöléseddel mindenkit. Mindez meg van spékelve gondoskodó szeretettel, mellyel már az ünnepekre készülsz, szíved – lelked betéve mindenbe, hogy úgy legyen tökéletes, ahogy te szeretnéd.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ne csak másoknak vegyél ajándékot, magadat is lepd meg! Egy apró kis örömmel, amivel talán ki is tudsz jönni abból a rossz hullámból, mely maga alá akar temetni, ha hagyod. Engedd el csalódásodat, melyek mögött mindig elvárások vannak! Legyél a Jelenben - biztosan mindennek van értelme, még ha nem is látszik. Titkos utak hozzák a hétre az izgalmakat, előző életből érkező segítségek is itt vannak, ha figyelsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Nagy erőben vagy, ha „egy hegyet kell elvinni, te ötöt arrébb teszel”. Gyógyító energiáid is lehetnek, mellyel mindenkinek adsz, segítesz. Barátaiddal, régóta együtt pároddal különösen nagy az összhang, egymást töltitek, inspiráljátok. Ne csodálkozz, ha minden vágyad teljesül, talán még azok is, melyekre pedig egyáltalán nem számítasz – egyszer lent, egyszer fent! Ha épp valamikor „lent” leszel, jusson ez eszedbe!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Titkok sorozata teszi izgalmassá hetedet, melyet persze, hogy te keresel, de amiket nem is tudnál elkerülni. Ezek lehetnek munkáddal, munkatársaiddal is kapcsolatosak, de otthonodat, családodat is érinthetik - ha nem épp az ezotéria tanításai rendeződnek köréd. Ha régóta együtt élt pároddal kapcsolatban egy rossz érzés úrrá lesz rajtad, ne lovagold bele magad! Ha nem tudsz szabadulni a gondolattól, kérdezd meg, tegyél pontot az i-re!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Barátaid várnak, vedd fel a telefont, keresd őket! Ne bújj el, ne menekülj a világ, a feladatok elöl – segítőként próbálnak körbevenni! Főnököddel csak okosan, nem kell gondolkodás nélkül ítéletet mondani, nekimenni! Meglehet neki is van igazsága, még ha a te székedből ez nem is látszik! Figyelj hiúságodra, türelmetlenségedre, melyek több akadályt képeznek, mint gondolnád!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!