Éves horoszkóp - Levegő jegyűek

Éves horoszkópunkból most megtudhatod, hogy mi vár a Levegő jegyében született Ikrekre, Vízöntőkre és Mérlegekre a 2013-as esztendőben!

Vízöntő - Szívzűrök
Az idei év során nem ártana egy kicsit jobban odafigyelned a táplálkozásodra, hisz a megfelelő étrenddel jelentősen csökkentheted annak a veszélyét, hogy a koleszterinszinted az egekbe szökjön. Ha nem ügyelsz az egészségedre, akkor az év második felében komolyabb rosszullétre is számíthatsz. Párkapcsolatod kiegyensúlyozott, partnered semmit sem vesz észre abból, hogy kedvetlenebb vagy a szokottnál, hisz egyre többet bosszant, hogy úgy érzed, partnered nem foglalkozik a te problémáddal, egyre többször viselkedik önzően. Az év első harmadában nagyon ki vagy éhezve egy kis kényeztetésre, szeretgetésre és egyre erősebb a vágyad az intimitásra, ami nem is csoda, hisz olyan rég volt már alkalmatok, hogy hosszabb időt is kettesben tölthessetek. A szingli Vízöntőknek a nyár során megdobbanhat a szívük valaki iránt és legnagyobb megelégedésükre ez a vonzalom kölcsönösnek mutatkozik.

Ikrek - Munkahelyi változások
Párkapcsolatodra az év elején a teljes harmónia lesz jellemző, semmi sem fogja megzavarni ezt az egyensúlyt, s nincs más dolgod, mint élvezd kedvesed odaadását és lubickolj a szeretetben. Idén sajnos egyre többször vagy hajlamos arra, hogy feketének vagy fehérnek lásd a dolgokat, pedig - bármennyire is szeretnéd felcímkézni őket -, azok legtöbbször bizony szürkék.

Emiatt 2013-ban megszaporodhatnak a rokonaiddal is a viták, főleg akkor, ha te két tűz között állsz. Munkahelyeden valószínűleg nem alakul minden az elvárásaid szerint, talán egy átszervezés miatt most nem lesz meg az eddig megszokott komfortérzeted, s az újdonságok inkább óvatosságra intenek, mint inspirálnak. Az év elején nem lesz lehetőséged rá, hogy tovább fejlődj, így feletteseidnek sem tudod bizonyítani, hogy mennyire nélkülözhetetlen és megbízható munkaerő vagy. Persze ez a helyzet anyagi helyzetedre is negatív kihatással van, ám fel a fejjel, az év vége felé ugyanis sokkal jobbra fordul minden.

Mérleg - Új célok
Az idei év során sokkal több dolog múlik az önbizalmadon, mint azt gondolnád, hisz már a hozzáállásod is más a munkahelyeden, ha a fejedben és a szívedben minden rendben van. A 2013-as évben végre megismered a saját korlátaidat is, de nem nyugszol bele a dolgokba és folyton feszegetned kell a határokat, ami nem is lesz eredménytelen, mert szemlátomást fejlődsz és egyre több eredményt tudsz felmutatni. A jövőben az eddig elért dolgok fognak ösztönözni, motiválni, így idén az előrejutásod az élet minden területén garantálva van, ha hiszel magadban. Persze akadhat olyan kollégád, ismerősöd, aki törtetőnek tart, ám ezt jobb, ha elengeded a füled mellett, hisz vagy az irigység beszél belőle vagy egyáltalán nem ismeri a helyzetedet. Szerencsére azonban lesznek olyan emberek az életedben, akik őszinték és hűségesek maradnak hozzád, így a régi munkahelyi barátságok még sok szorult helyzetből kihúzhatnak, több nehéz időszakon átsegíthetnek.

Olvasd el a Föld jegyűek horoszkópját is!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!