Lifestyle

Éves horoszkóp 2023: A Skorpiónak minden kitartására és erejére szüksége lesz, hogy áthidalja a nehézségeket

Mi vár a Skorpióra 2023-ban? Mutatjuk!

Éves karrier horoszkóp

A 2023-as év rendkívül intenzíven indul számodra, már az év elején olyan változások következhetnek be, amelyek érzékenyen érinthetik az anyagi helyzetedet. Minden kitartásodra és erődre szükséged lehet, hogy áthidald ezt a nehezebb időszakot. Az év egészére igaz, hogy munkádban nagyobb elvárásoknak kell megfelelned, de a nyár végére a fönőköd értékelni fogja kitartásodat. Anyagi helyzeted sokat javulhat a Mars évében, annak ellenére, hogy tavasszal többet kell költened a családodra, otthonodra. Ha éppen aktuális, időzítheted ekkorra a lakásod felújítását, eseteg vásárlását. Csak arra ügyelj, hogy ne vállalj felesleges kockázatot, csak is addig nyújtozkodj, amíg a takaród ér. Adódhat ugyanis jócskán olyan váratlan helyzet az év során, ami extra kiadást igényel. A többi csillagjegyre vonatkozó éves karrier horoszkópot ide kattintva olvashatod el!

Éves egészség horoszkóp

Rendkívül szívós a szervezeted, jó hír, hogy ez a Mars évében is így lesz. Viszont a Szaturnusz márciusi jegyváltása megnöveli a feladataid mennyiségét, rengeteg változást és kihívást hoz. Muszáj lesz megállnod és pihenned, ha érzed, hogy kimerülőben vannak az energiaraktáraid. Ellenkező esetben régi betegségek újulhatnak ki, amelyekkel kénytelen leszel foglalkozni. Mivel a betegségeid nagyobb részéről elmodható, hogy pszichés eredetű, azt jelezve, hogy valami nincs feldolgozva, ezért elsősorban a mentális problémáidnak kell nagyobb figyelmet szentelned. Ha beépítenéd az életedbe az úszást és a masszázst, sokat lendítene az erőnléteden. A többi csillagjegyre vonatkozó éves egészség horoszkópot ide kattintva olvashatod el!

Éves szerelmi horoszkóp

A Mars éve számodra a tartós elköteleződésről fog szólni. A Jupiter, a nagy szerencse bolygója május közepén jegyet vált, még pedig a házasságodat és a partner kapcsolatodat uraló házadba lép. Amennyiben régóta tervezgetitek az esküvőt, nem is találhatnátok ennél jobb időszakot arra, hogy összekössétek az életeteket. Ha egyedülálló vagy, akkor bizony eljött az idő, hogy átvedd az irányítást a sorsod felett. Májustól novemberig tartó időszakban olyan események történhetnek veled, amikor a szerelmi életed sikere nemcsak a kezdeményezőképességeden, de a gyorsaságodon is múlik. Ellenkező esetben, elcsábíthatják előled azt a személyt, akiről eddig csak álmodoztál. A többi csillagjegyre vonatkozó éves szerelmi horoszkópot ide kattintva olvashatod el!

Az asztrológia hagyományai szerint minden évet egy bolygó ural. Az adott évben az uralkodó bolygó tulajdonságai felerősödhetnek és a bolygó természetének megfelelő események és feladatok várhatóak mind a személyes életünkben, mind pedig a világban. A 2022-es év uralkodó bolygója a Jupiter volt, a 2023-as év pedig a Mars éve lesz, amikor a cselekvés veszi át a hatalmat.

Illusztráció: Szeiler Kíra/Femcafe: Unsplash, Pexels, 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Néha napján mind szeretnénk ragyogó, sima és rendezett frizurát – ennek leggyorsabb módja pedig a hajvasalás. Viszont, ha nem megfelelő módszerrel, illetve túl gyakran vasaljuk hajunkat, óriási...
Home&Design
Cikkünkben mutatunk pár ötletet, hogyan varázsolhatod csodaszigetté ezt a teret tavasszal.