Lifestyle

Telefonon rendelt ételt a lány: amit az applikációban látott, tönkretette az egész életét - Videó

Még mindig beleborzong, ha az eszébe jut ez a történet. Pedig csak ételt szeretett volna rendelni.

Éhség

A lány története körbejárja a világot, epikusnak is mondhatjuk a maga nemében. Nem csoda, hiszen a TWN.hu cikke szerint minden párkapcsolatban élő számára tanulságos lehet. "Egy nap a Postmates (egy amerikai futárszolgálat - A szerk.) segítségével rendelt magának és a barátjának ételt a a nő a mobiltelefonján, de észrevette, hogy a férfi fiókjában egy olyan cím szerepel, amelyet nem ismert fel." Amikor rákérdezett, a srác azt mondta, egy kollégája címe. Meglátogatta, hogy videojátékozzanak és ettek. A lány nem hitt neki, így egész egyszerűen elment a címre. Amit a lány ott talált, az végül az egész életére hatással lett!

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Talán még nem késő, hogy nyárra jó formába tudj lendülni. Ha betartod ezeket a takácsokat, akkor egy hónap alatt rengeteg túlsúlytól tudsz megszabadulni.
Lifestyle
A Lidl igyekszik felhívni a vásárlók figyelmét, hogy indul az új üvegvisszaváltási rendszer. Az áruházlánc segítségével tényleg sokat tudsz spórolni.
Fashion&Beauty
Anya Taylor-Joy, az új Mad Max-film 28 esztendős üdvöskéje egy provokatív Mugler miniruhában tűnt fel a vörös szőnyegen, azonnal lehengerelve a rajongókat és a stílusszakértőket is.