Az érzékeny élelmiszerek, például a tejtermékek, húsok és halak különösen veszélyeztetettek a hőmérséklet-ingadozások és a szennyeződések miatt. Az ilyen élelmiszereket inkább hagyjuk a hűtőszekrényben, szóval mindenképpen csináljunk nekik helyet. Ha nulla fok alá megy a hőmérséklet, az olykor minőségromlást eredményezhet a készételeknél, erre is érdemes odafigyelni. Szóval igen, ki lehet tenni ezeket a kajákat, de bonyolult lesz figyelni rájuk.
6/6
Fotó: Pinterest - illusztráció
Video A Hegyi doktor Magyarországon: Interjú Hans Sigl-el
Az érzékeny élelmiszerek, például a tejtermékek, húsok és halak különösen veszélyeztetettek a hőmérséklet-ingadozások és a szennyeződések miatt. Az ilyen élelmiszereket inkább hagyjuk a hűtőszekrényben, szóval mindenképpen csináljunk nekik helyet. Ha nulla fok alá megy a hőmérséklet, az olykor minőségromlást eredményezhet a készételeknél, erre is érdemes odafigyelni. Szóval igen, ki lehet tenni ezeket a kajákat, de bonyolult lesz figyelni rájuk.