Lifestyle

Az esküvője napján találkozott a nő élete nagy szerelmével – ami ezután jött, arra még ő sem volt felkészülve

A menyasszony a legkevésbé sem sejtette, hogy épp az esküvője napján találkozik élete szerelmével, aki minden kétséget kizáróan nem a vőlegénye volt.

A sors tréfája

Az ember, amikor házasságra adja a fejét - pláne, ha szerelemből teszi -, nem gondol arra, hogy talán mégsem az igazival készül frigyre lépni, és akár válással is végződhet a dolog. Kerry Swinton is megvolt győződve arról, hogy a Nagy Ő-höz megy hozzá. 2011 júniusában még úgy érezte: élete legboldogabb napja elé néz. A nagy ünnepre 110 vendéget hívtak meg és a fáma szerint csodaszép, álomba illő esküvő volt. De aztán olyan fordulatot vettek az események, amire álmában sem gondolt volna.

Nem tudni miért, de annyi biztos, hogy a 46 éves Kerry házassága végül megromlott, majd 2015 januárjában beadta a válókeresetet. Ezek után egyedül nevelte tovább a 10 éves lányát. Egy idő után újra eljárt randevúzni, de csak rövid távú kapcsolatai voltak, így végül úgy döntött: szingli szeretne maradni.
Kattints a további képekért!

Kattints a galériára!

500 amerikai dollárt ajánlott fel az anyja a fiatal nőnek, de határozott kérése is volt cserébe.

fotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Home&Design
Az elmúlt időszak hemzsegett a váratlanabbnál váratlanabb lakberendezési trendektől, ezúttal pedig egy korábban nem kifejezetten lakberendezési célokra használt anyag került előtérbe.
Lifestyle
Ne tudd meg, mit okozott legutóbb, amikor zöld színű volt az ég!
Fashion&Beauty
Az elmúlt években a szépségápolás területén egyre népszerűbbé váltak az otthon is megtalálható, természetes eredetű megoldások, amelyek segítségével környezetkímélőbb, nem mellesleg pedig...