Lifestyle

Az oltár előtt hagyta faképnél a menyasszonyát a vőlegény - hajmeresztő, miért bukkant fel újra nyolc év elteltével

Az egykori menyasszonyban kis híján megállt az ütő, amikor csaknem egy évtized elteltével újra belebotlott a férfibe, aki annak idején tönkretette az életét.

Felvette a nyúlcipőt

Nincs is annál kínosabb helyzet, mint amikor a jegyespár valamelyik tagja az esküvői ceremónia napján gondolja meg magát, és futamodik meg a házasság elől. Persze bizonyos szélsőséges esetekben - ha az illető aprólékosan és hitelesen megindokolja, hogy miért lép vissza az esküvőtől - még akár egy ilyesfajta drasztikus lépésre is lehet "mentséget" találni. De mi a helyzet akkor, ha az esküvő napján a menyasszony hiába várja a vőlegényt, szívszerelme fel sem bukkan az ünnepély helyszínén, és még egy búcsúcédulát sem hagy hátra, csak szó nélkül kiviharzik az életéből?

A Mirror egyik friss cikkében egy nyolc évvel ezelőtti esetet részletez. E szerint egy vőlegény és menyasszonya az esküvő reggelén látták egymást utoljára. Együtt kászálódtak ki az ágyból, majd felöltöztek, s ki-ki ment a maga dolgára. Amikor azonban az esküvőre került a sor, s már mindenki megérkezett - a családtagok, a násznép, sőt maga a menyasszony is -, a vőlegény hihetetlenül kínos helyzetet teremtett azáltal, hogy nem ment el a szertartásra, sőt még egy búcsúüzenetet sem hagyott hátra párjának. Egyszerűen csak kereket oldott: eltűnt, mint szürke szamár a ködben. Nyolc év telt el az eset óta, s a menyasszony - bár sokáig nyalogatta a sebeit - azóta már újra összeszedte magát. Csakhogy nemrégiben ismét egy váratlan esemény állította a feje tetejére az egész életét.

Fotó: 123rf

Lapozz, a történet csak most vesz majd érdekes fordulatot!

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.
Lifestyle
Ennyire hatékony és sokoldalú ital nem igen van, szóval érdemes már most raktároznod belőlük, hogy mindig kéznél legyenek!
Lifestyle
Az Ikrek óriási terhektől szabadul ma meg. Napi horoszkóp!