Lifestyle

Meg akarta ölelni a menyasszony a férjét az esküvőn: amikor rájött a bakijára, azonnal kiborult - Videó

Szeptember elején a fiatal nő hozzáment a szerelméhez, Dominikhoz: miközben a színpadon a vendégek mondták a beszédjeiket, a menyasszony össze akart bújni a vőlegényével. Majd hirtelen ellökte a mellette álló férfit.

Szerelem

Szeptember 5-én egy romantikus álomesküvőn, Hawaii szigetén mondta ki egymásnak a boldogító igent Bayan Jablonski és szerelme, Dominik, az eseményen készült videó azonban csak néhány nappal ezelőtt került fel az internetre. A TWN.hu híre szerint ezen jól látható az a pillanat, ami emberek millióit lepi meg a TikTok-on. A hatmilliós nézettség mellett máris több mint 650 ezer like virít rajta, nem érdemtelenül. A felvételen jól látszik: az ifjú ara szorosan átöleli a férfit, majd amikor néhány pillanattal később ránéz, döbbenten kapja fel a fejét. Ezt követően megpaskolja, majd odébb is tolja őt. A chicagói menyasszony a Newsweek megkeresésére árulta el, mi történt!

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Kos szinte mindenkivel összeveszik. Napi horoszkóp!
Sztárok
Mutatjuk, hogy néz ki a manapság már sajnos csak ritkán látott Ian Somerhalder, aki épp a mai napon töltötte be a 45-öt.
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.