Lifestyle

Felfoghatatlan, mit tett az anyós a nagy napon, a menyasszony azonnal kirúgta az esküvőről: Az internet népe kiakadt az ara döntésén

A menyasszony nem habozott, kirúgta anyósát az esküvőről.

Felfoghatatlan, hogy ezt megtette

Bár széles körben elfogadott vélekedésnek számít fehéret viselni illetlenség egy esküvőn, sokan kivételt tesznek azokkal a vendégekkel, akiknek nincs más lehetőségük. Egy menyasszony szerint az anyósa kénytelen volt átöltözni a türkizkék ruhájából az esküvői fogadáson, mivel leette az eredeti ruháját.

A haragos menyasszony szerint anyósa néhány nappal a szertartás előtt egy "súlyos lovasbalesetben" eltörte a csuklóját, ezért nehezen tudta úgy elfogyasztani a vacsoráját és leette magát, ezért elindult átöltözni és egy fehér koktélruhában tért vissza a szertartásra. A Redditen a nevét nem vállaló menyasszony azt írta, hogy "sokkot kapott", miután észrevette a ruhaváltást, és úgy döntött, hogy "finoman" szembesíti anyósát, függetlenül a sérüléseitől.

"Azt mondta, hogy ez volt az egyetlen másik ruhája, mivel ezt hozta magával, hogy másnap este a barátjával menjen el szórakozni. Mondtam, hogy nem viselhet fehéret az esküvőmön, mire ő a szemét forgatta. Rámförmedt, hogy a csuklója eltört, és azt mondta, hogy hagyjam békén. Próbálta azt mondani, hogy rendben van, mert koktélruha és nem hosszú, de én nagyon kényelmetlenül éreztem magam. Megkértem, hogy vegye fel a másik ruháját, mire ő azt mondta, hogy nem visel ételfoltos ruhát. Megkerestem a férjemet, és elmondtam neki, mennyire kényelmetlenül érzem magam, ő pedig azt mondta neki, hogy vegye vissza a másik ruhát, vagy menjen el. Így hát elment."

Lapozz!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.