Teljesen egyedül sétált az erdőben, amikor egy elhagyatott temetőre bukkant - A látvány hátborzongató

Amikor kirándulni megyek, és egy erdő is az utamba esik, csak és kizárólag azzal szeretnék foglalkozni, milyen gyönyörű a táj, milyen frissítő illat van a fák alatt, és mennyi (lehetőleg békés) állat vesz körül. Tényleg. Semmi esetre sincs kedvem olyan hátborzongató felfedezést tenni, mint amilyenben a Redditen jfreeman81 néven regisztrált felhasználónak volt része. Brrrr!

Titok a fák között

A viralnova számolt be róla, hogy Jfreeman81 mit sem sejtve sétálgatott a nagymamája régi háza mögött elterülő erdőben, amikor váratlanul rábukkant valami egészen rémisztőre. Egy régi, elhagyatott temető lapult a lombok rejtekében - Jfreeman81 háta saját bevallása szerint borsódzott a látványtól, biztosan nem így képzelt el egy kellemes délutáni programot!

Miután a temető minden részletét lefotózta, és felrakta őket a Redditre, elhatározta, hogy utánanéz a rejtélyes sírhelyeknek. Megtudta, hogy a képeken a Newman Temető látható (Forrest megyében, Mississippiben van), ám ezenkívól nem túl sok részletre tudott fényt deríteni.

A Find a Grave weboldal szerint 15 ember nyugszik itt, mindannyian 1901 és 1926 között távoztak el erről a világról. A temető sokáig működött, de arról, hogy mikor vált ennyire elhanyagolttá, nincsenek pontos adatok - ami érdekes, az az, hogy bár valószínűleg évtizedek óta nem foglalkozik vele senki, a sírkövek meglepően jó állapotban vannak.

Még több kép a második oldalon! Lapozz!

Fotók: viralnova.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!