Elképesztő pénzek - Tudd meg, ki a világ legjobban megfizetett modellje

Nem rossz az, ha a szépségeddel pénzt kereshetsz, főleg, ha azon szerencsések közé tartozol, akik hatalmas karriert építettek erre az adottságra. Senki nem kételkedik abban, hogy ez az életforma rengeteg nehézséggel jár, de úgy látszik, a végén mégis elnyerik az áhított sikert és elégedettséget.

5. Doutzen Kroes

A holland szupermodell eleinte álmodni sem mert arról, hogy befutott modell lesz, de mára már eljutott odáig, hogy olyan híres márkákkal dolgozhatott, mint a Gucci, Victoria’s Secret, Valentino, vagy akár a L’Oréal Paris. Úgy tűnik, nála nagyon bejött az élet mind karrier, mind a magánélet terén, hiszen amellett, hogy egy évben megkeres akár 6 millió dollárt is, családja is biztatja a háttérből.

4. Adriana Lima

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A nehéz gyermekkora ellenére ma már a világ leggazdagabb modelljei közé tartozik. Édesapja korán elhagyta, sőt, szabotálta is az egyik versenyre való kijutását, de mára már nyoma sincs ezeknek a megrázkódtatásoknak. Rengeteg női magazin címlapján szerepelt az elmúlt években, de kissé extravagáns viselkedéséről is felismerhetjük. A 2010-es Forbes lista szerint abban az egy évben 7,5 millió dollárt szedett össze.

3. Kate Moss

A botrányos életű angliai szupermodell nem éppen a hagyományos modellek közé sorolható. Nem elég magas, állítólag az alkata sem tökéletes, mégis egyediségével meghódította az egész világot. Ő találta ki a heroinsikk-pillantást, amivel többeket levett a lábáról, és hihetetlenül gyorsan megnőtt a követői száma. Ma már úgy tűnik, megfontoltabb a híresség, és igyekszik eltartani gyermekét, ami nem túl nehéz évi 9 millió dollárral.

Oldalak

  • 1
  • 2