Lifestyle

Egy típusú ételről mondott le a nő, minden felesleg eltűnt róla: előtte-utána fotóin csak ámulunk

Elképesztő átalakuláson esett át Shandra Redwine, aki csodás életmódváltását egy bizonyos típusú étel kihagyásával indította el.

41 fölösleges kiló

Shandra Redwine története még 2018-ban járta be a világsajtót, amikor is Instagramján megmutatta a követőinek, hogyan is nézett ki az esküvőjén, amikor még 2XL-es méretű ruhákat hordott. Ez a fotó a fogyókúra előtti időkre emlékeztette, és ráébresztette, milyen messzire jutott. 41 kilogrammal lett könnyebb, mint a menyegző idején, karcsú alakját pedig nem műtétek sorának, hanem csak és kizárólag magának köszönheti. Shandra a Popsugarnak adott interjújában elmondta, az életmódváltásának első szakaszában 28 kg-ot dobott le, amikor mindössze 1200 kalóriát fogyasztott. Ezt persze nem úgy kell elképzelni, hogy könyörtelen diétával sanyargatta magát, egyszerűen csak egészségesen étkezett és kizárt egy típusú élelmiszert az étrendjéből: a feldolgozott élelmiszereket. A falatozási szokásainak átalakítása mellett elkezdett sportolni is, főleg kardió mozgásokat végzett, hiszen azok remekül égetik a fölösleges zsírtömeget.

A galériában elképesztő előtte-utána képet láthatsz Shandráról!

Az utolsó 13 kg-tól akkor szabadult meg, amikor kipróbálta és megszerette a Ketogén diétát. "Ez egy magas zsír- és alacsony szénhidráttartalmú étrend. Naponta kevesebb mint 20 gr szénhidrátot eszek, a napi kalóriabevitelem pedig általában 1400 körül mozog, attól függően, mennyi energiára van szükségem" - mondta akkor a nő, aki az edzéstervét is átvariálta.
Kattints a további képekért!

Fekete, fehér, netán piros? Nem is gondolnád, de autód színének kiválasztása több dologról is árulkodik személyiséged kapcsán, mint azt elsőre hinnéd!

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Messze van, hideg és eljutni is nagyon drága oda. A Déli-sarkra tényleg csak a kiváltságosok mehetnek el az életük során, sőt, az sem adatik meg mindenkinek, hogy egy utasszállító ablakából vessünk...
Lifestyle
Kíváncsi volt rá, milyen lehet, de a jelek szerint ez az egy alkalom elég is volt neki belőle.
Sztárok
Kalocsay Miklós nemcsak a szakmában, hanem a magánéletben is sikeresnek mondhatta magát, a sors azonban végül nem olyan jövőt szánt neki, mint amilyet elképzelt magának.