Ezzel a módszerrel azonnal visszaalszol, ha felébredsz az éjszaka közepén: Minden rosszalvónak kötelező!

Nincs is borzalmasabb érzés, mint amikor az éjszaka közepén felriadsz és egyszerűen sehogy sem tudsz visszaaludni. Van egy pofonegyszerű módszer, amelynek segítségével véget vethetsz az éjszakai álmatlanságnak. Nem kell semmilyen ördöngösségre gondolni, csupán egy lábgyakorlatról van szó. Mutatjuk!

Édes álmok

Mindenkivel előfordult már, hogy a legmélyebb álmából felriadt az éjszaka folyamán, majd a visszaalvás igazi kihívást jelentett. Ez akkor még elkeserítőbb, ha másnap fontos dolgunk, vagy jelenésünk van. Míg az emberek egy része gondtalanul alszik egész éjszaka, addig mások többször is felriadnak. Ha minden éjjel pontosan ugyanabban az időpontban pattannak ki a szemeid, ne aggódj nem egy paranormális jelenség az oka, egyszerűen csak a szervezeted szeretne jelezni neked. Lehet ez a túlzásba vitt vacsora miatt, a stressz is okozhatja, de nem ritkán még az időjárás, vagy valamilyen betegség is közrejátszhat. Van egy pofonegyszerű gyakorlat, amivel pillanatok alatt újra az igazak álmát aludhatod. Lapozz a cikk folytatásáért!

Nincs is rosszabb annál, mint, amikor éjszaka felriadunk és nem tudunk visszaaludni

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Sztárok
Éveken át várták magyarok milliói, hogy mikor jön már az új rész a Csillagkapuból O'Neillal, Samantha Carterrel, Teal’c-el és Daniel Jacksonnal. A 2007-ben véget ért sorozat óta drasztikusan...
Sztárok
Az egész 80-as éveket meghatározta a mára ikonikussá vált Flashdance. Töretlen sikerén nincs is mit csodálkozni, de azon már igen, hogy Jennifer Beals közel a hatvanhoz még mindig úgy fest, mint egy...
Home&Design
Ha figyelemmel kíséred az aktuális trendeket, valószínűleg hallottál már a hableányos színek, minták népszerűségéről, amely ezúttal már a lakásdekorálás elemei közé is beférkőzte magát.