Edzésterv: 4 hét alatt felszívódik a csúf úszógumi, ha ezt csinálod

Szánd rá magad, és érezni fogod a hatást!

4 hét alatt eltűnhet az úszógumid

Muffin top - angol nyelvterületen így nevezik a deréknál felgyűlő, feszes nadrágból, szoknyából kibuggyanó hájréteget. Hamar megjelenik, eltüntetése azonban nem ilyen egyszerű - mutatunk 6 gyakorlatot (amit itt találtunk), amit, ha heti négyszer lelkiismeretesen megcsinálsz, nagy eséllyel megszabadulhatsz a hurkáktól. A gyakorlatok között 30-60 mp pihenőt tarts.

1. Halott bogár

Feküdj a hátadra, a térdeidet húzd fel 90 fokba, a karjaidat pedig kinyújtva emeld az ég felé. Ha ez megvan, akkor az egyik karodat vidd hátra, miközben az ellentétes oldalon lévő lábadat kinyújtod. Térj vissza a kiinduló helyzetbe és csináld meg ugyanezt a másik két végtaggal is. Ez számít egy ismétlésnek.

Mennyit csinálj? 3X10

2. Cserebere

Feküdj hanyatt, majd emelkedj meg a lapockád aljáig, tedd tarkóra kezed. Emeld fel a nyújtott lábaidat, majd a felsőtesteddel hajolj el egyik oldalra, közben pedig az ellentétes oldalon lévő lábaddal próbáld megérinteni a könyököd. Térj vissza a kiinduló helyzetbe és csináld meg ugyanezt a másik két végtaggal is. Ez számít egy ismétlésnek.

Mennyit csinálj? 3X20

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotók: shape.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!