DNS-tesztet vett családjának a nő, hátborzongató titokra derített fényt az eredmény

A családanya azt remélte, nagyszerű mókának néznek elébe, az ötlet azonban visszafelé sült el: a teszt végül olyasmire világított rá, ami az egész famíliát sokkolta.

Pazar mókára számítottak, hatalmasat koppantak

Amikor Donna és Vanner Johnson egy hirtelen ötlettől vezérelve DNS-teszttel lepték meg magukat, semmiféle váratlan vagy kellemetlen következményre nem számítottak. A Daily Record cikke szerint a házaspár, akiknek kapcsolatát addig megértés és szeretet jellemezte, csupán arra volt kíváncsi, milyen gyökerekkel rendelkeznek, milyen felmenőktől származnak, kicsodák is valójában. Azaz az élet legnagyobb, legfajsúlyosabb kérdéseivel akartak foglalkozni, meg persze - ha már így alakult - izgalmas, szórakoztató perceket is szerezni maguknak. Nos, az utóbbi cél végül nem teljesült, viszont a DNS-teszt eredménye jóformán az egész családot szétzilálta: közös életük soha többé nem csordogálhat majd a megszokott mederben.

A gyanútlan házaspár a DNS-teszt révén arról értesült, hogy 12 éves gyermeküknek valójában nem is Vanner a biológiai édesapja. A srác egyébként mesterséges megtermékenyítéssel fogant: minden jel arra mutatott, hogy Donna petesejtjét egy idegen férfi spermiuma termékenyítette meg.

Az ABC4.com arról faggatta a megdöbbent házaspárt, hogyan forgatta fel életüket a szívszorító hír.

Fotó: 123rf

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2