Diétázol? Ha unod már a vizet, íme néhány remek alternatíva 50 kalória alatt

Bár a víznél semmi sem hidratálja jobban a szervezetünket, és a diéta alatt is nélkülözhetetlen, előfordulhat, hogy olykor mással is szívesen "megízesítenénk" a hétköznapokat. Ha azonban nem szeretnénk megakasztani a fogyókúránkat, érdemes lehet körültekintően választanunk nem csak az ételek, de az italok terén is.

Ízletes frissítők 50 kalória alatt

Itt a jó idő és a bikiniszezon, így bizonyára a te fejedben is megfordult már, hogy valószínűleg már csak pár heted van arra, hogy bombaformába hozd magad. A felesleges kilók leadása érdekében a legtöbben ilyenkor drasztikus diétába kezdenek, amihez szorosan hozzátartozik a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel is. Természetesen a legjobb, ha mindezt szénsavmentes ásványvízzel, vagy jó minőségű csapvízzel tesszük, ám az idő előrehaladtával könnyen előfordulhat, hogy olykor elgyengülünk, és más jellegű frissítőre vágyunk.

Éppen ezért galériánkban olyan 50 kalória alatti italokat gyűjtöttünk össze, amiket a diéta alatt is érdemes lehet beépítenünk az étrendünkbe, anélkül, hogy veszélyeztetnénk az elért eredményeket.

Paradicsomlé A paradicsomlé nem csak a Bloody Mary-hez passzol remekül, de simán beilleszthető akár a diétába is. Egy deciliter 100%-os paradicsomlé nagyjából 20-30 kalóriát tartalmaz, tisztító hatása mellett pedig felgyorsítja az anyagcserét, számos vitamint és sok rostot vihetünk be segítségével a szervezetünkbe.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak