Lifestyle

December havi egészség horoszkóp: A Nyilas vérnyomása az egekben lesz a hónapban

A Kost súlyos lelki problémák gyötörthetik. Íme, decemberi előrejelzésünk!

III.21. - IVI.20.

Kos

A hónap folyamán a szokottnál gyakrabban látogathatod meg a mosdót és a gyakori vizelési inger okozta kellemetlenségek miatt már egyre kevesebb folyadékot veszel magadhoz. Amennyiben nem érzel semmilyen fájdalmat, akkor előfordulhat, hogy a panaszaid hátterében lelki problémák állhatnak. A vesék és a kiválasztás, érzelmi és párkapcsolati érzelmek feldolgozását jelképezi, ezért az alkalmazkodást igénylő kapcsolataidat érdemes felülvizsgálnod.


IV.21. - V.20.

Bika

A saját érdekedben lassíts a tempón, mert a türelmetlenségeddel egészségügyi problémákat okozhatsz magadnak decemberben. Nyugodt, biztonságra törekvő természeted nehezen viseli a rohanást, kapkodást, ezért legyél sokkal körültekintőbb a közlekedésben, nehogy az ünnepek előtt lesérülj. Ha odafigyelsz magadra, nemcsak a sérülésektől óvhatod meg magadat, de a bacilusok és a fertőzések is messzire elkerülnek!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Decemberben egyáltalán ne lepjen meg, ha összeszedsz valamilyen fertőzést. Ennek hátterében valószínűleg egy érzelmi csalódás állhat, ami szinte elszívja az energiádat. Ha nem figyelsz oda a kezdeti tünetekre az ünnepekre teljesen védtelenné válhatsz a betegségekkel szemben. Nem szabad hagynod, hogy egy hosszabb időre ágynak döntő betegség térítsen észhez. Itt az ideje, hogy letedd a múltat és annak minden érzelmi csalódását, figyelj oda az étkezésedre és sportolj, mert megvéd a betegségekkel szemben!

VI.22. - VII.22

Rák

Csak rajtad múlik, hogy hogyan vészeled át ezt a hónapot. Ha hagyod, hogy mások kihasználjanak és utána belesüllyedsz az önsajnálatba, akkor ne csodálkozz, ha megtalálnak a betegségek, fertőzések, amelyek most nagyon könnyen ágyba kényszeríthetnek! Amennyiben ez megtörténik, akkor aztán végleg búcsút mondhatsz annak a tervednek, hogy maximálisan odateszed magad az ünnepi előkészületeknek. Ne hagyd, hogy ez megtörténjen koncentrálj inkább a szeretetre, a családodra, az ünnepekre.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ebben a hónapban uralkodnod kell a benned dúló érzelmi viharokon, mert az energiád megy csak kárba. Nem harcolhatsz folyamatosan az egész világgal, be kell fejezned az értelmetlen csatározásokat. Az egészséged megőrzésében nagy segítségedre lehet az ünnepekre való hangolódás, készülődés, az elcsendesedés, befelé figyelés és az ima. Törekedj az erőd megtartására, mert akkor bírni fogod az iramot, amit az év utolsó hónapja követel tőled!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A tél első hónapjában nagyon összeszedettnek kell lenned, ha szeretnéd elkerülni, hogy egy betegség rángasson ki az álmodozásból. Ne ragadj bele a problémákba, mert azzal is csak a betegségeknek kedvezel. Tekints pozitívan a jövőbe, de közben próbáld meg nem elveszíteni a racionalitásodat. Foglalkozz az ünnepekre való készülődéssel, nyisd meg a szíved a szeretetre, esetleg látogass el egy templomba, jót fog tenni a lelkednek!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Sok nehézség várhat rád december hónap folyamán, talán a munkád miatt, ám ennek ellenére nem kell aggódnod az egészséged miatt. Ez annak is köszönhető, hogy a szíved megtelik szeretettel az ünnepre hangolódva, nagy gonddal választasz szeretteidnek ajándékokat, meglepetéseket. Arra azért fordíts elegendő figyelmet, hogy ne engedj a környezetednek való megfelelési kényszernek: ők úgy szeretnek, ahogy vagy.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Decemberben az egészségügyi állapotod leginkább azon múlik, hogy mennyire érzed szabadnak magad. Nem a teljes függetlenség a cél, csak azokon a korlátokon kellene túllépni, amelyek nem engedik, hogy élvezd az életet. Ebben az időszakban a biztonságod megalapozásához egy új életszakasz beindítására van lehetőséged, már csak az a kérdés, hogy meg mered-e lépni vagy inkább ragaszkodsz-e a régihez!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Leginkább a stresszes, rohanó életmódod miatt megemelkedő vérnyomásod okozhat kellemetlenségeket ebben a hónapban. Próbálj meg rendszeres mozgást beépíteni a mindennapjaidba, valamint figyelj oda a sófogyasztásodra és igyál elegendő folyadékot. Bár az ünnepi időszak nem éppen a diétáról szól, de azért figyelj oda az étkezésedre, főképpen, ha súlyfelesleggel küzdesz!


XII.22. - I.20.

Bak

Az év utolsó hónapjában kövesedéssel, meszesedéssel, fogakkal és a csontrendszereddel kapcsolatban jelentkezhetnek problémák. Talán túl mereven állsz hozzá bizonyos élethelyzetekhez, és nehezen tudsz megszabadulni régi berögzült szokásaidtól. Ahogy közelednek az ünnepek, úgy válik egyre világosabbá számodra, hogy csak hinni kell magadban és sokkal gördülékenyebben megy minden!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Decemberben sokkal jobban odafigyelsz magadra, mint általában, ezt nagyon jól teszed a karácsonyi ünnepek előtt. Érdemes lenne akár egy edzőterembe is ellátogatnod, ahol szakszerű tanácsokat kaphatsz, hogyan tudnád a legtöbbet kihozni magadból. Az ünnepek előtt érdemes lenne néhány napos léböjt kúrát beiktatnod, így megszabadulhatsz a méreganyagoktól és megszabadít a fáradtságtól!


II.21. - III.20.

Halak

Könnyen előfordulhat, hogy decemberben nem a saját egészségedért fogsz aggódni, hanem egy szerettedért. Talán most nagyobb szüksége lesz a segítségedre, támogatásodra, mint valaha. Ugyanakkor fontos, hogy ne hanyagold el a saját igényeidet, mert az áldozatvállaló személyiséged miatt könnyen beleeshetsz abba a hibába, hogy feláldozod magad mások megsegítéséért.

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Egészséged szempontjából rossz vége is lehet annak, ha lefagyasztod ezeket az élelmiszereket.
Fashion&Beauty
Igazán vadító estélyiben jelent meg Ördög Nóra a a Budapest Central European Fashion Week-en, ahova kislánya, Mici is vele tartott.
Sztárok
Szujó Zoltán nagyon ritkán enged betekintést a magánéletébe, most azonban megosztott egy fotót feleségével, Adriennel.