Lifestyle

Több mint 1000 kutatást vizsgáltak és bizton állítják: ez az örökké tartó szerelem titka

Létezik olyan párkapcsolat, ami örökké tarthat? Nos Brian Ogolsky professzor szerint igen, sőt, 1000 kutatás áttanulmányozása után azt is meg tudja mondani, mit kell tennünk ahhoz, hogy a miénk is ilyen legyen.

Sírig tartó szerelem

Arra a kérdésre, hogy hogyan lehet tartóssá tenni a kapcsolatokat, a legtöbb ember „szeretettel”, „bizalommal” vagy talán „hűséggel” válaszolna. Bár ezek az összetevők mindegyike szükséges egy egészséges, hosszan tartó kapcsolathoz, valójában ennél sokkal összetettebb a dolog. Brian Ogolsky professzort - az Illinois Urbana-Champaign Egyetem humán fejlődéssel és családtanulmányokkal foglalkozó docensét - annyira hajtotta az örökké tartó kapcsolat titka, hogy az 1950-es évektől indulva több mint 1000, a témával foglalkozó tanulmányt elemzett. Végül az eredményeket összegezve 4 fő csoportot alkotott a prof, azon belül pedig összesen 17 dolgot sorolt fel, amit a pároknak nap mint nap meg kell tenniük ahhoz, hogy kapcsolatuk ténylegesen tartós maradjon.

szerelem kapcsolat nő férfi fiatal pár mező zöld ruha szőke lány

Lapozz ez eredményekért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Balogh Levente arról is lerántotta a leplet, milyen autók állnak nála otthon a garázsban. Nem szereti látványosan szórni a pénzt, ráadásul a lányai sem akarnak visszaélni hírnevével.
Lifestyle
Köztudott, hogy nagyon jó ötlet a napot egy kiadós reggelivel kezdeni, este pedig egy egészséges fogással zárni. Na, de mi a helyzet az ebéddel?
Fashion&Beauty
Bár a korral járó változásokat olykor nehéz lehet elfogadni, sokszor valójában ebben rejlik a kulcs, ami a fiatalos, sugárzó külső megjelenéshez vezet.