Czanik Balázs a magyar celebvilág kilói ellen

Czanik Balázs elhatározta, hogy 2014-ben nem csak az egészségesebb életmódra vágyóknak segít, de a plusz kilókkal rendelkező celebeket is megizzasztja.

,,A 2014-es évet annak szentelem, hogy magyar hírességeknek segítek megszabadulni a felesleges kilóiktól, és életmódtanácsaimmal látom el őket. Elhatároztam, hogy minden hasznos tanáccsal segíteni fogok nekik, hisz Magyarországon nem ismerek még egy olyan személyi edzőt, aki önfeledten és önzetlenül segítene azoknak az embereknek, akik letettek valamit az asztalra az életükben, de nem tudnak lefogyni vagy az alakjukat formázni, mert nem tudják, hogy mihez nyúljanak először.

Első „áldozatom” Kárpáti Rebeka volt, aki egy külföldi modell munka miatt fordult hozzám, mert jelenleg 51 kg, de 49 kilóra kell lefogynia. Bicepszet erősítő gyakorlatokat mutattam meg Rebinek, emellett életmódtanácsokkal is elláttam. Könnyű dolgom volt, hisz Rebeka már egy éve folyamatosan diétázik, amit a szakmája miatt tartania is kell, hisz a modellszerződése nem, de a főnöke megköveteli, hogy csak akkor mehet az adott munkára, ha a megszabott testsúlyt tudja tartani.

Nagyon örülök, hogy az a megtiszteltetés ért, hogy Rebekának adhattam tanácsokat, és remélem, hogy hozzásegítettem a külföldi munkájának a sikeréhez.
Hamarosan újra visszatérek egy másik kiszemelt celebbel, addig is, ha bármi kérdés merülne fel, szívesen válaszolok a www.balazsfitness.hu oldalon." - nyilatkozta Czanik Balázs.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!