Csokitojás helyett okoskütyü: húsvéti ajándékötletek nagyobb gyerekeknek

Már úton a húsvéti nyuszi, hogy megörvendeztesse a gyerkőcöket pár „kipottyantott” csokitojással. De mekkora lesz idén a meglepetés, ha a „tojásfészekben” idén csoda kütyüket találnak a gyerekek!

Ha a csokitojás mellé valami hasznosat is hozna a nyuszi

Kétség kívül a húsvét a gyerekek második kedvenc ünnepe a karácsony után. Nem csoda, hiszen a locsolkodás és a tojásfestés mellett, a szülők mindig gondoskodnak valami meglepetésről számukra. Meglepnéd valami hasznossal a gyerkőcöket? A Cellect válogatásában bármelyik okoseszközt választhatja a csemete, ezekért garantáltan elcserélné az idei csokitojás gyűjteményét is!

Kattints a galériára!

Xplora X5 Play okosóra gyerekeknek Miért: A gyerek első biztonságos mobiltelefonja Részletek: Ha felejthetetlen húsvéti ajándékot szeretnénk adni gyermekünknek, adjuk meg a szabadság és a biztonság érzését! Ha még túl korainak gondoljuk, hogy mobiltelefont adjunk a kezében, ideális lehet az Xplora X5 Play GPS-es okosórája, ami biztonságos módja a gyermekek digitális világba való belépésének. Szülőként beállíthatunk biztonsági zónákat is, melyet ha elhagyna gyermekünk, azonnal értesítést kapunk a telefonunkra. A X5 Play óra lépésszámláló funkciója és GoPlay programja arra ösztönzi a gyerekeket és a családokat, hogy aktívan élvezzék a szabadban töltött időt: a gyerekek minden lépéssel érméket gyűjthetnek, melyeket értékes ajándékokra válthatnak be, és jótékonysági kampányokban vehetnek részt. 5-12 éves korosztálynak tervezve. Elérhetőség: Vodafone.hu
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com, Forrás: Cellect

Oldalak