Lifestyle

3 csillagjegy, akinek zátonyra fut a kapcsolata az elkövetkezendő időszakban: Imádkozz, hogy ne legyél köztük!

A Jupiter, a bőséget és a szerencsét irányító bolygó ezen a héten egyenesbe fordul, és ezzel véget vet a zűrzavarnak és a bizonytalanságnak, amit a romantikus kapcsolatodban éreztél. Hátráló mozgása segít abban, hogy önmagadra koncentrálj.

Minden normális, amin keresztülmész

A spiritualitás, a növekedés, az átalakulás, sőt a lélekfejlődés témái mind-mind részei annak, amin keresztülmész. Emiatt és sok más retrográd bolygó miatt az elmúlt hónapok, amikor bármilyen lépést tettél, kihívást jelenhettek. A Mars január elejéig még mindig retrográd, így az a felismerés, amit ezen a héten kapsz, olyan, ami az ünnepek utánig elhúzódhat, ami ilyenkor az évnek ebben az időszakában normális. A párok általában ritkán szoktak szakítani novembertől januárig, hacsak nem teljesen elkerülhetetlen, mivel túl sok kihívást jelentenek az ünnepek. De ez nem jelenti azt, hogy nem történhet meg, különösen, ha ez a helyzet már jó ideje foglalkoztat.

Bármennyire is küszködsz azzal, hogy mikor van a tökéletes alkalom a beszélgetésre vagy a cselekvésre, most, hogy a Jupiter a Halakban egyenesbe fordul, nemcsak a túlgondolkodási időszaknak vet véget, amelyben eddig voltál, hanem arra is emlékeztet, hogy valójában mi is a szerelem. Lássuk, melyik 3 csillagjegynek rejtegethet szakítás az elkövetkezendő időszak!

Szűz Az előtted álló héten az a nagy hír számodra, hogy a Jupiter a Halakban egyenesbe fordul. A Jupiter a jó szerencsét és a bőséget uraló bolygó, míg a Halak a romantikus kapcsolatokat jelképező jegy számodra. Bizonyos szempontból ez pozitív dolog számodra, de direktbe fordulva megszakíthat néhány negatív ciklust is, amelyek az elmúlt hónapokban zajlottak. Ez egy olyan időszak, amikor végső soron egy pozitívabb és bőségesebb térbe költözöl, azonban ahhoz, hogy ezt megkapd, némi tisztogatást kell végezned. Amikor a Jupiter hátráló mozgásban van, arra késztet, hogy befelé fordulj, és mélyebben elgondolkodj a dolgokon. Ez nagy hasznot hoz, de ez egy olyan időszak is, különösen, hogy hány bolygó volt retrográd, amikor valószínűleg nem cselekedtél. Van olyan kapcsolat vagy kapcsolatok az életedben, amelyet el kell engedned. Másképp gondolkodtál róla, de még nem voltál biztos abban, hogy ez mit jelent. Ahogy az energia ezen a héten előrehalad, úgy fogod látni, hogy a szakítás vagy a vég elkerülhetetlen.
Kattints a további képekért!

Forrás: Yourtango Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Selena Gomez bemutatta azt a darabot, ami tökéletes lehet akár egy karácsonyi vacsorára is.
Egészség
Arcunk számos egészségügyi problémát jelez nekünk, így jobb, ha időben észrevesszük őket.
Utazás
A frontális csapadékrendszer fokozatosan kelet felé halad a nap folyamná, mögötte már csak néhány futó zápor fordulhat majd elő.