Lifestyle

4 dolog, amit egy párkapcsolati szakértő szerint soha ne mondj az első randin: Már a kapcsolat elején megpecsételheted a sorsod

Jobb, ha ezeket az első randin kihagyod a napirendi pontok közül.

Figyelj, mit mondasz!

Ahh, az első randevúk. Ha jók, akkor minden csodálatos, ha viszont rosszul sikerül, azt fontolgatod, hogy örökre felhagysz a szerelem keresésével, és apácának állsz. És bár nem igazán tudod befolyásolni, hogy a randid egy totális káosz lesz-e vagy sem, de elkerülheted a potenciálisan kínos beszélgetéseket, ha bizonyos témáktól elzárkózol. Ebben Susan Trombetti házasságközvetítő segít, hogy mi az a négy dolog, amiről ne beszélj az első randin.

"Az exem és én még mindig nagyon közel állunk egymáshoz" Azt gondolhatod, hogy ha megemlíted, milyen közel állsz még mindig az exedhez, az azt mutatja, hogy érzelmileg mennyire érett vagy, de Trombetti szerint ez egy nagy "red flag". Bár a múltbeli kapcsolatok szinte biztosan szóba kerülnek a randizás elején, nem kell már az első randin belevágni a sikertelen kapcsolatok részleteibe.
Kattints a további képekért!

Forrás: Purewow Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.