Lifestyle

Napi horoszkóp: A Vízöntő életében feltűnik egy régi barátja, de csalódást okoz. - 2022.11.24.

A Skorpiónak olyan romantikus estéje lesz, amiben rég volt része. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Ma végre megoldhatod egy olyan problémádat, amit már jó ideje hurcolsz magaddal, ma végre pontot tehetsz az ügy végére. Éppen itt volt már az ideje, mert rengeteg idődet és energiádat elszívta. Végre fellélegezhetsz!


IV.21. - V.20.

Bika

Ma rendkívül magabiztosnak érzed magad, így bármit is tervezel bátran vágj bele! A magánéleted is pozitívan alakul, szinte mindenkinek a kedvében jársz, és örömmel kényezteted szeretteidet. Nem is marad más hátra, minthogy élvezd a mai nap minden egyes percét!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ma nem kell nagy erőfeszítést tenned, hogy a kisebb céljaidban sikert érj el, ezért bátran fuss neki minden feladatnak, kihívásnak. Az eredmények téged igazolnak, és a remek időzítés, a kitartás meghozza gyümölcsét!


VI.22. - VII.22

Rák

Próbálj meg nem a múlt eseményein rágódni, hanem a jövődet tervezni! Mindig fél lábbal a múltban vagy a sérelmeidet dédelgeted, így nem leszel képes előrelépni. Ne hagyd, hogy a múlt visszahúzzon, inkább indulj el egy új úton a szebb jövő felé!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ne keseredj el, ha még nincs programod az estére, még nem késtél le semmiről. Nyomasztóan hathat rád, hogy a környezetedben mindenki tudja, mit fog csinálni, és folyamatosan megtalálnak az élménybeszámolókkal. Hidd el, nem maradsz le semmiről, akkor sem, ha ma az otthonodban töltöd az estét!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Nagyon elszánt vagy az új kapcsolatodat illetően, pedig be kellene látnod, hogy nincs értelme olyan szekér után futni, amelyik nem vesz fel. Ráadásul, ha sokáig húzod ezt a dolgot, az önérzetednek sem fog jót tenni, és addig is megfosztod magad az ismerkedés lehetőségétől.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Most remekül mennek a dolgaid, de azért légy óvatos, ne bízd el magad túl korán. Ne felejtsd el, a szerencse forgandó, nem tudhatod, hogy a következő pillanat mit tartogat számodra! Mielőtt túlzásokba esnél, gondolj arra: jöhetnek nehezebb napok is.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Amennyiben reggel ügyesen tervezed meg a teendőidet, akkor még nagyon sok időd marad a kikapcsolódásra. A környezetedtől is nyugodtan elvárhatod, hogy vegyék ki a részüket a feladatokból. A szerelemben kellemes pillanatok várnak az este folyamán!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Szép ígéretekkel és reményekkel teli időszak előtt állsz. Csak is rajtad múlik, hogy ezekből mennyit valósítasz meg. A lehetőségeket nem csak észrevenni kell, hanem meg is kell ragadni őket a megfelelő pillanatban, mint például a mai napon.


XII.22. - I.20.

Bak

Realista és gyakorlatias vagy, mindig két lábbal állsz a földön. Ennek ellenére ma este álmodozáson kaphatod magad. Olyan illúziókat kergethetsz, aminek semmi köze a valóságodhoz. Emiatt olyan áldozatokat is meghozhatsz amelyet talán később megbánhatsz!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Régi barát tűnhet fel ma váratlanul az életedben. A találkozás hatására teljesen más szemmel tekintesz rá, mint ahogy az emlékeidben élt. Nem is érted miért hitted őt igaz barátnak. Ez kissé megvisel téged, hisz egykor életed fontos része volt.


II.21. - III.20.

Halak

Túlságosan rámenős és akaratos lehetsz, most mindent képes vagy megmozgatni a céljaid érdekében. Ez rendjén is van, hisz a jegyedben járó Szaturnusz segítségével mindent elérhetsz. Csak közben ügyelj arra, nehogy a törtetés közben valakin átgázolj!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.