Köztük vagy? Ezek a csillagjegyek életük végéig cipelik a kudarcaikat!

Az emberek többsége egy idő után túl tud lépni a traumákon, de nem mindenki. Akadnak ugyanis olyan csillagjegyek, akik egy életen át szenvednek a csalódásaik miatt.

Teher

Akadnak olyan emberek, akiknek időnként az eszükbe jutnak a kellemetlen emlékek, és szinte egyik pillanatról a másikra lesznek rosszkedvűek. Ők azok, akik akár egy egész életen cipelik magukkal ezeket a terheket, és bár a mindennapokban sokszor nyoma sincs ennek, az első magányos pillanatukban máris a múlton rágódnak. Egy életreszóló megpróbáltatás ez, hiszen ahogy telnek az évek, egyre méretesebb a teher ezeknek az embereknek a vállán és lelkén. De hogy kik ezek a csillagjegyek? A TWN.hu most a Noizz egy korábbi írása alapján veszi számba őket. A tudomány szerint ugyanis vannak csillagjegyek, akik egyértelműen ilyenek.

BIKA. Habár a jelen is fontos számára, múltja a létezése meghatározó alapja. Nemcsak nem tudja, nem is akarja elengedni. Soha. Még akkor sem, ha olykor fájdalmas sebeket tép fel benne újra és újra. Azon töpreng, vajon mit kellett volna másként csinálnia.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak