Soha ne kezdj ezzel a csillagjeggyel: ő a legnagyobb nőcsábász, aki bűntudat nélkül megcsal majd, ha rádun

Ha komoly kapcsolatra vágysz, és nem szeretnéd, hogy összetörjék a szíved, akkor érdemes kerülnöd egy bizonyos csillagjegy szülötteit, ők ugyanis azok, akik "virágról virágra" szállnak, és hamar ráunnak párjukra, valamint hajlamosak megcsalni őket, ha jön egy szebb, okosabb és jobb nő.

Szívtörő és hűtlen a legtöbb ilyen csillagjegyű férfi az asztrológus szerint

A legtöbb nő nem szeret szingli és egyedülálló lenni, ugyanis sokan nem bírják a magányt, és ki vannak éhezve a szeretetre, ami sokszor arra sarkallja őket, hogy olyan emberrel kezdjenek, aki valójában nem adja meg nekik azt, amire vágynak, de úgymond "jobb, mint a semmi" alapon mégis belemennek velük egy kapcsolatba. Az ilyen jellegű viszonyoknak aztán persze gyakran egy csúnya szakítás a vége, hiszen a végén mindig kiderül, hogy a két fél általában nem ugyanazt keresi egy kapcsolatban. Na meg persze akadnak olyan csillagjegyek is, akik természetüknél fogva képtelenek őszinték, hűségesek és jó társak lenni, mivel lételemük a csajozás, így hamar ráunnak aktuális partnerükre, és keresnek egy új nőt, aki szebb, jobb és izgalmasabb, mint az előző. Lételemük a kihívás és a hódítás, így velük jobb nem kezdeni, ha komoly kapcsolatra vágyunk - hogy mely nőcsábász csillagjegyről van szó pontosan az asztrológus szerint, azt galériánkból megtudhatod!

Ahogyan a Mirror is írja, egy bizonyos csillagjegy szülöttjeivel érdemes vigyázniuk azoknak a nőknek, akik komoly és tartós párkapcsolatra vágynak, ugyanis az ilyen csillagjegyű férfiak igazi szívtörők, akik képtelenek arra, hogy elkötelezzék magukat egy nő mellett, ugyanis általában hamar ráunnak aktuális párjukra - na persze akadnak szép számmal kivételek is.
Kattints a további képekért!

Úgy érzed, hogy a pénzed, az ékszereid és egyéb, apró értéktárgyaid nincsenek biztonságban az otthonodban, mert a betörők bármikor rábukkanhatnak? Cikkünkben most 5 olyan rejtekhelyet mutatunk, amit a hívatlan bűnözők sosem ellenőriznek a lakásban!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
A meleg nyári napokon természetes, hogy a klímát bevetve próbálunk megküzdeni a forrósággal, érdemes azonban csínját bánni vele!
Lifestyle
Ha téged is gyötör az álmatlanság, vesd be az alábbi trükköket.
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.