Lifestyle

Napi horoszkóp, 2024.05.05.: Az Oroszlán aggasztó egészségügyi tüneteket tapasztal

A Bikának segítséget küld az univerzum az álmai megvalósításához. Napi horoszkóp!

III.21. - IV.20.

Kos

Úgy érzed, a munkahelyeden az utóbbi időben nem igazán hallgatnak meg, mintha sosem jutnál szóhoz. Minden helyzetben ki tudsz állni magadért, vesd hát be bátorságod és öntudatodat. Legbelül tudod, hogy a te ötleteid és meglátásaid értékesek, ezért adj hangot nekik! Vigyázz azonban, ne légy túl agresszív és erőszakos mert könnyen a visszafelé sülhet el.


IV.21. - V.20.

Bika

Váratlan pártfogók és támogatók toppanhatnak be az életedbe, akik segíthetnek valóra váltani az eddig beteljesületlen vágyaidat. Most bízhatsz mások jóindulatában és segítőkészségében, hiszen ez is egy üzenet az Univerzumtól. Bármi is volt eddig az álmod, megkapod hozzá a kellő támogatást, a kitartás és elhivatottság pedig már csak rajtad múlik!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Elégedetlenséged ma mindenre kiterjed, beleszámítva a környezetedet is. Kritikus és zsörtölődő lehetsz a nap folyamán, ezért ma kifejezetten nehéz a társaságodban lenni. Ha semmiképp nem megy a pozitív hozzáállás, akkor hazaérve engedd el magad, add ki a felgyülemlett feszültséget, és ha kell, ordíts egy nagyot!


VI.22. - VII.22

Rák

Egy se veled, se nélküled kapcsolat végére ma pontot tehetsz. Rájössz, hogy a stressz és negatív energiák mennyi erődet felemésztik. Légy határozott és a saját lelki békéd s nyugalmad érdekében és zárd le azt, ami már nem szolgál építő módon. Ez nem lesz könnyű, de te is tudod, hogy helyesen cselekszel.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ma aggasztó egészségügyi tüneteket tapasztalhatsz, ami a nap vége felé szinte már kétségbe ejt. Semmiképp se internetes oldalakról diagnosztizáld magad. Ha tünetek nem enyhülnek, mindenképp fordulj orvoshoz! Valószínűleg nincs komoly baj a háttérben, de ez egy intő jel, hogy figyelj oda jobban egészségedre!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Uralkodó bolygód, a Merkúr szerencsés fényszöge, ma felruház a tanítási képességgel, ezért, ha ma másoknak kell átadnod, elmagyaráznod valamit, abban biztosan remekelni fogsz. Főként, ha az illető nálad fiatalabb, vagy esetleg kisgyerek. Pedagógiai érzéked, türelmed és biztató hozzáállásod lehetővé teszi, hogy nagyszerűen átadd azt a tudást, amit te már elsajátítottál.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Új és ismeretlen lehetőség lép be az életedbe esemény, ajánlat vagy akár személy képben. Ez gondolkodásra sarkall, hogy vajon elég bátor vagy-e járatlan útra lépni, és elhagyni az eddigi megszokott ösvényeidet. Bárhogy is döntesz, ne vesztegesd az idődet, hiszen lehetséges, hogy még egy ilyen alkalom nem jön szembe veled!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Fogadd el, hogy ma nem tudsz mindent az irányításod alatt tartani. Előfordul, hogy olyan váratlan események borítják fel a napirended, amik nem kalkuláltál előre. Légy rugalmas, és próbálj meg a dolgok fényesebb oldalára fókuszálni!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ingatlannal kapcsolatos döntéseidet ma a csillagok állása kedvezően befolyásolja. Ha költözésen gondolkodsz, érdemes a mai napon belevágnod, hiszen rövid időn belül új otthonra találhatsz. Ugyanez igaz ha lakás- vagy házvásárláson töröd a fejed. A Jupiternek köszönhetően ha záporozhatnak a jobbnál-jobb ajánlatok.


XII.22. - I.20.

Bak

Hétvége van, ne kezdd ma korán a napot! Meglehet, rengeteg mindent terveztél a hét utolsó napjára, azonban ne feledd, pihenni is kell! Ne maradj fent este sokáig, és lehetőleg a késői órákban ne fogyassz alkoholt. Helyette igyál egy csésze nyugtató teát, tegyél fel egy hidratáló maszkot, és engedd meg a testednek és a lelkednek, hogy kipihenje ezt a hetet, majd elkezdjen a következőre hangolódni.


I.21. - II.20.

Vízöntő

A mai nap remek lehetőséget ad arra, hogy hosszas beszélgetéseket folytass a hozzád közel álló személyekkel. Ez elsősorban most rólad kell, hogy szóljon, hiszen bizonyos dolgok már régóta nyomják a lelkedet. A Jupiter és a Hold energiája ma segítenek abban, hogy érzéseidet őszintén és kendőzetlenül kifejezhesd.


II.21. - III.20.

Halak

A Halak a víz elem szülötte. Ha ma bárki vagy bármi felbosszant vagy egyszerűen csak nem vagy ura a helyzetnek, hunyd be a szemed egy pillanatra és képzeld magad a tengerpartra. Irányítsd figyelmed a légzésedre és pár perc múlva érezni fogod, hogy átjár a nyugalom.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Lifestyle
Sztárok
A nyolcvanas-kilencvenes években nem készülhetett színvonalas vígjáték Meg Ryan nélkül: a színésznő annak idején egész Hollywoodot az ujja köré csavarta, a kétezres években mégis kikopott a...
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!
Sztárok
Érte rajong most az egész világ, ami nem is csoda, hiszen nemcsak hihetetlenül tehetséges, de jóképű is.