Lifestyle

Csak rosszat teszel vele: ezeket a zöldségeket és gyümölcsöket soha ne pucold meg

Mutatjuk azokat is, amiket pedig mindenképp érdemes hámozni!

A héjában van a vitamin?

Mindenkinek az az első, ha gyümölcsről, vagy zöldségről van szó, hogy megmossa, majd meghámozza őket, ám ezt gyakran hibásan tesszük, hiszen az egyes növényekben található tápanyagok, vitaminok a hámozással elvesznek. Vannak azonban olyanok is, amiket muszáj megpucolnunk, hiszen a héjában olyan anyagok találhatók, amelyek a szervezetünk számára, akár mérgezők is lehetnek. Ezek közül szedtük össze a legfontosabbakat.

Lapozd fel a galériát!

Padlizsán - A növény lila héjában rengeteg antioxidáns található, így nem érdemes meghámozni. Segíthet az öregedés lassításában, valamint megszabadít a szabad gyököktől is, amik különböző betegségeket okozhatnak.
Kattints a további képekért!

A legjobb pedig, hogy valószínűleg a te otthonodban is megtalálhatók már azok a kellékek, melyek hatékonyan felveszik a harcot a gyomok ellen.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Bizony, vannak olyan ruhadarabok, amelyeket egyenesen cikinek tart az emberek többsége. Ilyen a Crocs papucs, vagy a lábmelegítő, és az ejtőernyős nadrág is.
Lifestyle
A Bak napját váratlanul feldobja egy jó hír. Napi horoszkóp!
Lifestyle
Talán nem is gondolnád, de hatalmas hibát követsz el, ha nem fogyasztod ezt a szervezet számára nagyon fontos élelmiszert a fogyókúra alatt.